İzmir'de 'Ata'ya Saygı' Koşusu - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 'Ata'ya Saygı' Koşusu

İzmir\'de \'Ata\'ya Saygı\' Koşusu

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde bu yıl ilk kez düzenlenen 'Ata'ya Saygı Koşusu'na 7'den 70'e yüzlerce sporcu katıldı, renkli görüntüler ortaya çıktı.

08.11.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde bu yıl ilk kez düzenlenen 'Ata'ya Saygı Koşusu'na 7'den 70'e yüzlerce sporcu katıldı, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gaziemir Kaymakamlığı, Gaziemir Belediyesi, İzmir Atletizm Spor Kulübü (İZAK) ve Atatürk Düşünce Derneği Gaziemir Şubesi'nin ortak organizasyonuyla bugün Ata'ya Saygı Koşusu gerçekleştirildi. Yarışa 750 sporcu katıldı. Gaziemir Belediyesi önünden verilen startla koşuya başlayan sporcular; Türkan Saylan Caddesi, Festival Alanı, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu, Gazikent İlkokulu, Gaziemir AKM, Ahmet Yavuz Caddesi'nin ardından Arda Meydanı'nda etkinliği tamamladı. Erkeklerde Barış Bülbül, kadınlarda Benhür Öncel parkuru birinci tamamladı. Yarışma bazı kadınların bir aylık bebekleri ile katıldığı görüldü.

Ödül töreni öncesi Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu. 10. Yıl Marşı eşliğinde kategorilerinde birinci olan atletlere ödüllerini Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin, Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziemir Şubesi Başkanı Turgay Altınışık ve Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Savaş Kapucu verdi. İlk üç dereceye giren sporculara, madalya ve çeşitli ödüller verildi.

Erkeklerde Barış Bülbül İsmail Çakmak, Ayhan Çalışkan, Yücel Kalem, Erhan Şirin ve Basri Şorabatur, kadınlarda Benhür Öncel, Selma Akgün, Fatma Anter, Feride Terzi ve Adalet Durak dereceye girdi. Yarışmanın önümüzdeki yıl ikincisi yapılarak geleneksel hale getirileceği belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 'Ata'ya Saygı' Koşusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement