İzmir'de AVM Deposunun Çatısı Çöktü: 2 Yaralı - Son Dakika
Yerel

İzmir'de AVM Deposunun Çatısı Çöktü: 2 Yaralı

İzmir'de sağanak yağış sırasında Çiğli'deki bir alışveriş merkezinin depo bölümünün çatısının çökmesi sonucu, 2 kişi yaralandı.

27.06.2015 17:06  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de sağanak yağış sırasında Çiğli'deki bir alışveriş merkezinin depo bölümünün çatısı çöktü, 2 kişi yaralandı. Olay sonrası paniğin yaşandığı alışveriş merkezi boşaltıldı.

YAĞIŞ İZMİR'İ VURDU

Yağmur İzmir'i vurdu.... İzmir merkezi, Torbalı, Kemalpaşa ilçelerinde öğleden sonra gökgürültülü sağanak başladı. Karşıyaka, Alsancak, Konak gibi bölgelerdeki dolu yağışı da günlük yaşamı ve trafiği olumsuz etkiledi.

GÖREVLİLERİN MAĞAZAYA KAÇMASI PANİĞE NEDEN OLDU

Kentte öğleden sonra etkili olan sağanak sırasında, Çiğli'deki bir alışveriş merkezinin arkasındaki depo bölümünün çatısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Çökme sonrası görevlilerin depo bölümünden mağazaya kaçması, bağrışmalara ve paniğe neden oldu.

İKİ KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Alışveriş merkezi boşaltılırken, çöken çatıdan düşen saç parçalarından yaralandığı belirlenen 2 kişi ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ve güvenlik ekipleri, depodaki çökmenin nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

VATANDAŞA YAĞIŞ UYARISI

Yetkililer, kuvvetli yağışın yıldırım, dolu, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınaya neden olacağını tahmin ettiklerini vurgulayarak, vatandaşların ve ilgililerin olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

İzmir\'de AVM Deposunun Çatısı Çöktü: 2 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de AVM Deposunun Çatısı Çöktü: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • MASAL: OYLARINIZI CHP YE VERMEYE DEVAM IZMIR LI KARDEŞLER. 14 8 Yanıtla
  • MASAL: IZMIR YIKILIYO. 11 3 Yanıtla
  • Ars: Hak eden hak ettiği gibi yaşar, bunlara müstehak kardeşşşşşşşşş 4 9 Yanıtla
  • MASAL: ŞU AN ÇINAR LI DAKI KÖPRÜ DE ARABALAR YÜZÜ YO. CHP YE DEVAM. 8 2 Yanıtla
  • Kuzzy: Yıldırım düşmesi sonucu çatı çökmüş. Belediyeyle bir ilgisi yok yaani. 2 5 Yanıtla
  • demi: hırsız ve katillerin yapca avm hem yıkılır hem esnafıda yıkar 4 2 Yanıtla
  • Abdullah Ünal: Vatandaşlar firma yetkilileri tarafindan yalniz bırakıldı. Yetkililer acil bosaltin diye bagarip milleti galeyana getirdi ve ortadan kayboldu. Izdihami onlar yaratti. Yaslilar hamileler fenalasti ama ortada hic bir.yetkili ya d guvenlik, destek ekipleri yoktu.. yaziklar olsun 6 0 Yanıtla
  • ege: Yazıklar olsun diyorum bu kadar kötü AVM için neden çalışma yapılmıyor eminim hiç bir şey yok Muş gibi yarın tekrar açılır orası ordaki çalışan bir sürü insan var sorumlular nerde Türk firması olsaydı herkes konuşur dururdu yabancı firma olunca herkes nasıl da sessiz kalıyor :@@@ parti konusuna gelince evet izmire hiç bir katkısı olmayan chp yolları su götürüyor her yer göl olmuş türkiyenin 3.buyuk şehrinde yaşadığımız ilkel hayata bak yazık gerçekten aptallik bu chp ye oy vermek 2 3 Yanıtla
  • Chp Li: Aptal saptal yorumlarınızı kendinize saklarmısınız ? Gavurlu izmir vatandaşı olmaktan gurur duyuyorm vede burası ataturkun kalesidir izmirli asla vazgeçmeyecektir CHP den !!? 2 3 Yanıtla
  • anti Tayyip : izmiri hırsıza vereceğimize su içinde yüzeriz daha iyi. 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement