İzmir'de "Bir Kan, Bir Fidan" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

İzmir'de "Bir Kan, Bir Fidan" Etkinliği

İzmir\'de "Bir Kan, Bir Fidan" Etkinliği

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile Türk Kızılayı arasında “Bir Kan, Bir Fidan” ağaçlandırma protokolü gereği, Karşıyaka Vapur İskelesi’nde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi ve Kan Merkezi işbirliği ile etkinlik yapıldı.

19.04.2014 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile Türk Kızılayı arasında "Bir Kan, Bir Fidan" ağaçlandırma protokolü gereği, Karşıyaka Vapur İskelesi'nde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi ve Kan Merkezi işbirliği ile etkinlik yapıldı.

Kan verme ve fidan dağıtımı etkinliğine İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın ve Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri ve personeli ile Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi ve Kan Merkezi Yöneticileri personeli, Kızılay gönüllüleri katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, kan veren gönüllülerle konuşan ve resim çektiren İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, kan vermek gibi ulvi bir bağışla hayat kurtaran vatandaşlara Bölge Müdürlüğü olarak bir fidan vererek teşekkür ettiklerini belirtti. Vatandaşların yoğun şekilde kampanyaya katıldığı görüldü. 21 Nisan Pazartesi günü de arazide müştereken Türk Kızılayı yetkili ve gönüllüleri ile Orman Bölge Müdürlüğü olarak fidan dikimi gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de 'Bir Kan, Bir Fidan' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement