İzmir'de Buz Hokeyi Heyecanı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Buz Hokeyi Heyecanı

İzmir\'de Buz Hokeyi Heyecanı

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Bülent Akay, İzmir'de 3-12 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3'üncü Klasman Grubu maçları için İzmirliler'den destek istedi.

27.03.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Bülent Akay, İzmir'de 3-12 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3'üncü Klasman Grubu maçları için İzmirliler'den destek istedi.

Ramada Plaza Otel'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Bülent Akay, turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Lüksemburg, Kuzey Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Hong Kong, Bosna Hersek, Lüksemburg ve Gürcistan'ın katılacağını belirterek, " Ege'nin mücadelece ruhunu dikkate alarak turnuvanın maskotunu buz efesi olarak seçtik. Tüm İzmirlileri Bornova'daki buz pistine bekliyoruz" dedi.

Milli takım başantrenörü Deniz İnce ise Türkiye'de yetişip yurt dışında oynayan tek sporcunun kendisi olduğunu hatırlatarak bu tabloyu değiştirmeleri gerektiğini vurguladı. İnce, "Bu branşta oldukça yetenekli gençlerimiz var. Turnuvada hedefimiz 3. Klasman maçlarını şampiyon tamamlayıp üst klasmanlara yükselmek" diye konuştu.

Takımın ikinci kaptanı Serdar Semiz ise buz hokeyine İsveç'te başladığını belirtti, "12 Nisan akşamı altın madalyayı ülkemize armağan edeceğiz. İsveç'te buz hokeyi futboldan daha çok ilgi görüyor. Umarım bu branşı ülkemizde de sevdireceğiz" yorumunu yaptı. Türkiye turnuvadaki ilk maçını 4 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de Gürcistan ile oynayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Buz Hokeyi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement