İzmir'de Cinsel Saldırı Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
3. Sayfa

İzmir'de Cinsel Saldırı Şüphelisi Tutuklandı

İzmir\'de Cinsel Saldırı Şüphelisi Tutuklandı

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde 27 yaşındaki H.P., 21 yaşındaki F.E. isimli kadına cinsel saldırıda bulunup, dövdüğü ve 300 lirasını aldığı iddiasıyla tutuklandı.

15.06.2016 13:07  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde 21 yaşındaki F.E. isimli kadına cinsel saldırıda bulunup, dövdüğü, 300 lira da parasını aldığı iddiasıyla aranırken İzmit'te polise teslim olan 27 yaşındaki H.P. tutuklandı.

"BENİ EVE GÖTÜREREK ZORLA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEYE ÇALIŞTI"

Çiğli Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran F.E., geçen 6 Haziran'da saat 18.00 sıralarında Çiğli ilçesi Güzeltepe Mahallesi'nde otobüsten indikten sonra, önceden tanıdığı H.P. ile karşılaştığını, kendisini evine götürerek burada zorla cinsel ilişkiye girmeye çalıştığını söyledi.

300 TL PARASINI ALARAK SERBEST BIRAKTI

Kabul etmemesi üzerine döverek burnunu kırdığını, bayılttığını, bu sırada cinsel saldırıda bulunduğunu ve yalvarması sonucunda 300 TL parasını alarak serbest bıraktığını anlattı.

KENDİLİĞİNDEN TESLİM OLDU

Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.P. isimli erkeğin yakalanması için çalışma başlattı. Aranan H.P. İzmit İl Emniyet Müdürlüğü Kuruçeşme Polis Merkezi Amirliği'ne kendiliğinden gelerek teslim oldu.

Gerekli işlemlerin yapılması için Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alınan H.P., İzmir'de sevkedildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa İzmir'de Cinsel Saldırı Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ......: ne demeye düşüp peşine gidiyorsun?bu devirde kime güven olur ya.33 yaşında kadınım birilerinden tedirgin olduğum zaman yalandan eşimi arıyorum, şuradayım şimdi geleceğim vs. maksat kendini garantiye almak.telde alakalı alakasız konuşuyorum eşimle onu da panikletmeden 0 0 Yanıtla

Advertisement