İzmir'de Doğan Türkiye'de Büyüyen Nitelikli Eğitim - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Doğan Türkiye'de Büyüyen Nitelikli Eğitim

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları ilk adımı İzmir'den atarak Türkiye'de nitelikli ve güvenilir eğitime fırsat eşitliği getiriyor.

02.12.2016 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, yarım asırlık köklü geçmişiyle Ege Üniversitesi'nin uluslararası çapta rüştünü ispatlamış akademik başarısını baz alarak eğitim serüvenine başlıyor. Bilgiyi yaşamla bütünleştiren, her türlü bilimsel, kültürel ve sosyal yeniliğe açık bireyleri yetiştiren Ege Üniversitesi'nin vizyonunu her yaştan öğrenciye ulaştırmak amacıyla 2016 yılında kurulan; Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, Türkiye eğitim sektöründe fırsat eşitliğini oluşturmak misyonuyla yola çıkmıştır. Cumhuriyet'in temel kazanımlarından hiçbir zaman vazgeçmeden, tecrübeli eğitim kadrosuyla çağdaş ve bilimsel eğitimin yörüngesinde ilerlemektedir.

Eğitim'de Güçlü Çözüm Ortakları Nitelikli Akademik Kadro

Eğitim ve öğretime bir bütün olarak bakılması gerektiğine inanan kurumumuz güçlü çözüm ortakları ile gücünü ortaya koyuyor. Catering, taşıma,güvenlik ve yayıncılık alanlarında sektörün en iyileriyle iş birliği içinde olan kurumumuz aynı zamanda hizmet içi eğitimlerle sürekli yenilenen bir akademik kadro anlayışına sahip.Türkiye'de ki eğitim sektörünün yakından tanıdığı eğitime gönlünü koyarak emek veren CEO'muz Faruk Tatar'ın bilgi ve birikimlerinin liderliğinde Ege Üniversitesi Güçlendirme Vafkı Okulları eğitim hayatına başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir'de Doğan Türkiye'de Büyüyen Nitelikli Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement