İzmir'de En Çılgın Konser - Son Dakika
Magazin

İzmir'de En Çılgın Konser

İzmir\'de En Çılgın Konser

İzmir’in Narlıdere ilçesinde düzenlenen ’Çılgın Konserler’ gecesinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Zeliha Sunal, sahne şovu ve danslarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

17.02.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Narlıdere ilçesinde düzenlenen 'Çılgın Konserler' gecesinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Zeliha Sunal, sahne şovu ve danslarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu, 2016 yılının ilk konserini Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Şef Ferda Yılmaz yönetimindeki koro, 'Çılgın Şarkılar' adı altında seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla konser salonunu dolduran seyircilere müzik ziyafeti yaşattı. Ünlü şarkıcı Zeliha Sunal da, Popüler Müzik Korosu koristlerinin 70'li yıllardan günümüze pop müziğin en enerjik ve neşeli şarkılarını seslendirildiği geceye konuk sanatçı olarak katıldı. Zeliha Sunal, sahne şovları ve çılgın danslarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Sahnede şarkı söylerken kullandığı ilginç kıyafetleri, aksesuarları ve performansı ile 40 dilde şarkı söyleyen "Çılgın Kız" olarak bilinen Zeliha Sunal, geceye katılan herkesi coşturdu. Herkesin hafızasında yer edinen Türk sinemasının unutulmaz filmlerine hayat vermiş müzikleri seslendiren Zeliha Sunal, yorumuyla gece sonunda herkesten alkış aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin İzmir'de En Çılgın Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement