İzmir'de Erkekler Dünya Ligi 2'nci Kademe Maçları Başlıyor - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Erkekler Dünya Ligi 2'nci Kademe Maçları Başlıyor

İzmir\'de Erkekler Dünya Ligi 2\'nci Kademe Maçları Başlıyor

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından 17-19 Haziran'da İzmir'de yapılacak Erkekler Dünya Ligi 2'ncİ Kademe müsabakaları öncesi A Grubu'nda yer alan Türkiye, Hollanda, Slovakya ve Portekiz'in antrenör ve kaptanları Volley Hotel'de düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

15.06.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından 17-19 Haziran'da İzmir'de yapılacak Erkekler Dünya Ligi 2'ncİ Kademe müsabakaları öncesi A Grubu'nda yer alan Türkiye, Hollanda, Slovakya ve Portekiz'in antrenör ve kaptanları Volley Hotel'de düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Toplantıya Hollanda Antrenörü Gido Vermeulen ve Kaptan Jasper Diefenbach, Portekiz Antrenörü Francisco Santos ve Kaptan Alexandre Ferreira, Slovakya Antrenörü Miroslav Palgut ve Kaptan Emanuel Kohut ile Türkiye Antrenörü Emanuele Zanini ve Kaptan Ulaş Kıyak'ın yanı sıra İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, FIVB Yöneticisi Wojciech Czayka ile Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu katıldı.

Atatürk Voleybol Salonu'nda cuma günü Portekiz, cumartesi günü Slovakya, pazar günü ise Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım Antrenörü Emanuele Zanini, "Dünya Ligi'nin yeni formatı heyecan verici. Bu organizasyonda seviyemizi test etmiş olacağız. Tarihimizde ilk defa Dünya Ligi'nin 2. seviyesindeyiz. Dünya sıralamasında daha üst basamaklara tırmanmamız için bu büyük bir fırsat. Hazırlık sürecinde bazı zorluklar yaşadık ancak emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. Amacımız Dörtlü Final'e kalmak, uzun vadede ise 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda yer almayı hedefliyoruz" dedi.

Kaptan Ulaş ise 24-26 Haziran'da Mısır'da, 1-3 Temmuz'da Çin'de toplayacakları puanlarla 9-10 Temmuz'da Portekiz'deki Dörtlü Final'de mücadele etmek istediklerini söyledi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Erkekler Dünya Ligi 2'nci Kademe Maçları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement