İzmir'de Esnaf İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Esnaf İftarda Buluştu

İzmir\'de Esnaf İftarda Buluştu

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği iftar programında, esnaf ve sanatkarları düzenlenen iftar yemeğinde buluşturdu.

30.06.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği iftar programında, esnaf ve sanatkarları düzenlenen iftar yemeğinde buluşturdu.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, her sene olduğu gibi bu yılda İzmir ve ilçelerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar için iftar yemeği düzenledi. Kaya Prestige Otel de gerçekleşen iftar programına, birliğe bağlı kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Ticaret İl Müdürü Cevat Akgönüllü, Türkiye Halk Bankası 1. ve 2. bölge koordinatörlükleri başta olmak üzere çok sayıda banka müdürü ile esnaf ve sanatkarlar katıldı.

Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkan Vekili ve İzmir Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, iftarda, yoğun bir kalabalığı ve dostlarını bir arada görmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Birlik beraberliğin muhafaza edilmesi gerektiğini ifade eden Hünü, "Ramazan ayının gönül dünyamıza, huzur toplumumuza birlik ve dirlik getirmesini, bir paylaşma mevsimi olarak tüm güzelliklerin yüreği yaralı insanlarla paylaşıldığı bir ay olması dileğiyle tebrik ediyorum. Ramazan ayının, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

İftar yemeği dualarla sona ererken, diğer programların ise Tire, Urla ve Bergama da yapılacağı belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de Esnaf İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement