İzmir'de Fatih Ürek Coşkusu - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Fatih Ürek Coşkusu

İzmir\'de Fatih Ürek Coşkusu

İZMİR'in Menderes İlçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturan Fatih Ürek, hareketli şarkılarının yanı sıra yaptığı dans şovlarıyla hayranlarını eğlendirdi.

15.08.2016 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Menderes İlçesi Özdere Mahallesi'nde verdiği konserle hayranlarını coşturan Fatih Ürek, hareketli şarkılarının yanı sıra yaptığı dans şovlarıyla hayranlarını eğlendirdi.

Özdere sahilindeki Sunis Efes Royal Palace Resort- Spa'da, Türk fantezi ve pop müziğinin sevilen ismi Fatih Ürek sahneye çıktı. Programına hareketli şarkılarla başlayarak sevenlerini coşturan Ürek, son dönemin popüler şarkılarını hayranları için söyledi. Şarkılarının yanı sıra yaptığı dans şovlarıyla da dikkat çeken Ürek, konuklarına coşku dolu dakikalar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli şarkılara ara veren Ürek, arabesk müziğin usta sanatçılarının şarkılarını da söyledi. Şarkılara kendi yorumunu katan Fatih Ürek, alkış yağmuruna tutuldu. Ege Bölgesi'ne her yıl 2-3 kez geldiğini belirten Fatih Ürek, "Her yıl bu bölgeye geldiğimde Meryemana'ya gelirim, bu tarafları gezerim. Ben Ege Bölgesi'nde hayatı, canlılığı buluyorum" dedi.

Konser sırasında salonda bulunan 1 aylık bebeği görünce dayanamayıp sahneye getirilmesini isteyen Ürek, minik hayranını öpüp ve fotoğraf çekildi. Çocukları çok sevdiğini söyleyen Ürek, çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Verdiği kilolarıyla dikkat çeken ve konser boyunca yerinde duramayan ünlü şarkıcı, gecede iki kostüm değiştirdi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ve repertuarıyla tatilcilere unutulmaz bir akşam yaşatan Fatih Ürek, meşhur yılan dansı ile şovunu sonlandırdı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Fatih Ürek Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement