İzmir'de Fenerbahçe Heyecanı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Fenerbahçe Heyecanı

İzmir\'de Fenerbahçe Heyecanı

Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda geçen hafta İstanbul'da 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe'yi yarın İzmir'de ağırlayacak.

29.12.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda geçen hafta İstanbul'da 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe'yi yarın İzmir'de ağırlayacak.

Bilet fiyatları kapalı tribün 15, açık 10, kale arkası 5 TL. Yaklaşık 30 bin futbolseverin izlemesi beklenen karşılaşmada Sanayi Sitesi'ne bakan kale arkası, açık tribün ve kapalı tribünün sağı Fenerbahçe seyircisine, kapalının solu ise Altınordu seyircisine tahsis edilecek. Mersinli yönündeki kale arkası açılmayacak. Mücadele 18.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Bilet satışları Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi, Atatürk Stadı gişeleri ve internet üzerinden devam ederken kaçak girişleri önlemek için gişeler yarın saat 15.00'te kapatılacak, İzmir Emniyeti de stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alacak. Passolig uygulamasının olmadığı kupada futbolseverler, TC kimlik numaraları ile bilet satın alabilecek. Maçta 20 görme engelli için özel anlatım yapılacak, protokol tribünde konuk edilecek görme engelliler, Türkiye ilk kez yapılacak uygulama ile müsabakanın heyecanına ortak olacak.

Ligdeki son maçında Manisaspor'u 1-0 yenerek moral bulan Altınordu, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yine iyi oyun ve puan hesapları üzerine yapıyor.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 12 günde 4 önemli müsabakaya çıktıklarını ifade ederken şunları söyledi

Bazı oyuncularımızı dinlendirmemiz gerekecek. Manisaspor'a karşı şans bulamayan isimleri Fenerbahçe önünde değerlendireceğiz. Biz sistem takımıyız, bu sisteme dahil olan herkes görevini yerine getiriyor. Fenerbahçe önünde ilk maçta olduğu gibi tempolu oynayacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz, onlara saygı duyuyoruz. Ama hedefimiz de gruptan çıkmak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Fenerbahçe Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement