İzmir'de Fetö/pdy Soruşturması - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Fetö/pdy Soruşturması

İzmir\'de Fetö/pdy Soruşturması

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Aliağa'da Petkim Petrokimya Holding (PETKİM) yerleşkesi içinde bulunan lojmanlarda arama başlatıldı.

20.09.2016 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Aliağa'da Petkim Petrokimya Holding (PETKİM) yerleşkesi içinde bulunan lojmanlarda arama başlatıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY'ye yönelik sürdürdüğü soruşturma kapsamında, PETKİM lojmanlarındaki bazı evlerde arama yapılması talimatı verdi.

PETKİM yerleşkesinde yer alan lojmanlar bölgesine giden İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı evlerde arama gerçekleştirdi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında PETKİM tesislerinde daha önce de 2 kez arama yapılmış, hakkında gözaltı kararı verilen 31 kişiden 25'i yakalanmıştı.

Aralarında eski PETKİM Genel Müdürü Sadettin Korkut ve üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 13 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanırken 12 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Fetö/pdy Soruşturması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement