İzmir'de Gol Yok - Son Dakika
Spor

İzmir'de Gol Yok

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la golsüz berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

12.02.2016 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la golsüz berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Altınordu, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, rakiplerinin iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi. Sahada kendi kimliklerini bulmaya çalıştıklarını kaydeden Eroğlu, "Bugün de maça iyi başladık. Çok topa sahip olduk. Özellikle kenarlardan getirdiğimiz pozisyonlar vardı ama atamadık. Karşımızda iyi direnen, iyi savunma yapan bir takım vardı. İkinci yarıda da üstünlüğü ele geçirmek istedik. 75. dakikaya kadar bizim kontrolümüzdeydi ama o dakikadan sonra rakibin baskısını hissettik. Topa sahip olmasak da girdiğimiz pozisyonlar vardı. Bunları değerlendiremedik. Beraberliğe baktığımızda 1 puan da önemli. Ara açılmıyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Bu maç geride kaldı. Eksiklerimizi çalışıp Alanyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement