"Güneydoğu Anadolu'da İnançlar ve İnanışlar" Sergisi Açılacak - Son Dakika
Kültür Sanat

"Güneydoğu Anadolu'da İnançlar ve İnanışlar" Sergisi Açılacak

"Güneydoğu Anadolu\'da İnançlar ve İnanışlar" Sergisi Açılacak

İzmir Resim ve Heykel Müzesi, Kültürpark Sanat Galerisinde 2 Şubat'ta açılacak sergi, 3 28 Şubat tarihleri arasında pazar günleri dışında gezilebilecek.

26.01.2015 10:17  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde var olan inanç ve kültürel hayatın fotoğraflarda buluştuğu " Güneydoğu Anadolu'da İnançlar ve İnanışlar (Amin/Amen)" sergisi açılacak.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin (AFSAD) işbirliğinde gerçekleştirilecek sergide Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği üyeleri Kadir Ekinci, Asuman Ergüney, Aynur Ülker, Dilek Bal, Doğanay Sevindik, Erol Büyükyazıcı, Gülser Günaydın, İbrahim Göğer, Mehtap Yıldız, Mustafa Ertekin, Nureddin Özdener, Orhan Köse, Özcan Yurdalan, Selim Aytaç ve Serpil Yıldız'ın fotoğrafları görücüye çıkacak.

Proje yöneticiliğini Serpil Yıldız, sergi kreatörlüğünü İbrahim Göğer'in yaptığı projenin 13 yıllık bir zamana yayıldığı, en uzun soluklu fotoğraf projelerinden biri olduğu belirtildi.

İzmir Resim ve Heykel Müzesi, Kültürpark Sanat Galerisi'nde 2 Şubat'ta açılacak sergi, 3- 28 Şubat tarihleri arasında pazar günleri dışında gezilebilecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 'Güneydoğu Anadolu'da İnançlar ve İnanışlar' Sergisi Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement