İzmir'de Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Hırsızlık İddiası

İzmir\'de Hırsızlık İddiası

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı tarihi ve turistik Birgi Mahallesi'ndeki hediyelik eşya ve doğal gıda ürünleri satan 10 iş yerinde hırsızlık yaptığı iddiasıyla Tire'de gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

15.01.2017 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı tarihi ve turistik Birgi Mahallesi'ndeki hediyelik eşya ve doğal gıda ürünleri satan 10 iş yerinde hırsızlık yaptığı iddiasıyla Tire'de gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, polis ve jandarma 6 Ocak'ta Birgi'deki iş yerlerinin kepenklerinin kilitlerini demir makasla keserek bir çok ürünü çalan hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Mahalle giriş çıkışlarındaki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma, iş yerlerinden hırsızlık yapan kişilerin kimliklerini belirleyerek adres tespit etti. Hırsızlık yaptıkları iddiasıyla İ.T. (21), Ö.T. (22) ve M.K. (22) Tire'deki evlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda demir kesme makası, eldiven, çekiç, tornavida ile hırsızlık yapılan iş yerlerinden alındığı belirlenen çeşitli gıda ürünü ve hediyelik eşya ele geçirildi.

Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ö.T. tutuklandı, İ.T. ve M.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Hırsızlık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement