İzmir'de Huzurevinde Yangın Dehşeti: 1 Ölü, 32 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Huzurevinde Yangın Dehşeti: 1 Ölü, 32 Yaralı

İzmir'in Buca İlçesi'nde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait huzurevinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 32 kişi de yaralandı.

07.08.2015 21:56  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca İlçesi'nde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait huzurevinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Dumandan etkilenen 2'si itfaiye eri 30 kişi çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

YEMEKHANE BÖLÜMÜNDE YANGIN ÇIKTI

Gürçeşme Caddesi'nde bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 300 kişi kapasiteli Zübeyde Hanım Huzurevi'nde saat 21.00 sıralarında yemekhane bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Huzurevinden yükselen alevleri görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar itfaiye ve polisi beklemeden içeride bulunan yaşlıları kendi imkanlarıyla binadan tahliye etmeye çalıştı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri, dumandan etkilenen huzurevi sakinlerini tahliye etti. Dumandan etkilenenlere ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Yaralananlar ve dumandan etkilenenler ambulanslarla bölgede bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangında yaralanan ve Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nde tedaviye alınan 84 yaşındaki Mehmet Baran yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yangında yaralanan ve İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan 2 kişinin de sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Dumandan etkilenen aralarında huzurevi personeli ve yaşlılar ile itfaiye görevlilerinin de bulunduğu 30 kişi ise İzmir'de bulunan çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

KURTULANLAR BAŞKA HUZUREVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Yangın ekiplerin çalışması sonucu söndürülürken, huzurevinde kalan yaşlıların Eşrefpaşa Hastanesi ile Seferihisar İlçesi'nde yapımı tamamlanan bir huzurevine götürülecekleri ifade edildi. Yangından yara almadan kurtulan bazı huzurevi sakinleri, alevlerin yemekhane bölümünden çıktığını söylediler. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir\'de Huzurevinde Yangın Dehşeti: 1 Ölü, 32 Yaralı

Son Dakika Güncel İzmir'de Huzurevinde Yangın Dehşeti: 1 Ölü, 32 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • KOPARAN: Nasıl çıktıki acaba terör saldırısı olabilirmi. Allah yardımcıları olsun inşallah ölen yaralanan olmaz. Geçmiş olsun. 0 11 Yanıtla Sosyalist: He he terör saldırısı kaç kopar iplerini:) 0 2
  • Zeynep: Sen saçmalama asıl anne babaların tombalaya sınemaya geZiye ıhtıyacı yok son ömürlerınde evlatlarının torunlarının yanında olmaya ıhtıyacı var 7 1 Yanıtla
  • Çorumlu: allah şifa versin hastalarımıza 8 0 Yanıtla
  • antalyalı: inşallah kimseye bir şey olmaz.dualarımız sizinle 8 0 Yanıtla
  • Susun: Kim miras peşindeydi acaba biraz şüpheli durum 1 0 Yanıtla
  • Alien: Yaşlıya bakım bu işte, yaşlıyı yakmak. İşe yaramıyorsa yak gitsin. İnsan yakmak bir gelenek oldu bu zihniyette. 0 0 Yanıtla

Advertisement