İzmir'de İftar Programları - Son Dakika
Yerel

İzmir'de İftar Programları

İzmir İl Müftülüğü iftar verdi.

11.07.2014 23:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi Başkanı Ramazan Muslu iftar verdi.

Bornova'da bir okulun bahçesinde düzenlenen iftar programına Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İzmir  Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kocabaş, İzmir'deki bazı üniversitelerin rektörleri, bazı kamu kurumlarını il müdürleri STK temsilcileri katıldı.

İl Müftüsü Ramazan Muslu iftarda yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl ramazan ayı temasının "Hiç kimse kimsesiz kalmasın, bu Ramazan ve her Ramazan" diye belirlendiğini hatırlatarak, "Bu ramazan vesilesiyle İzmir'de 40 camide yoksul hemşehrilerimize iftar veriyoruz" dedi.

LÖSEV tedavi gören çocukların ailelerine iftar verdi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İzmir Şubesi, lösemi tedavisi gören çocuklara ve ailelerine moral vermek için iftar verdi.

Alsancak'ta bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan LÖSEV İzmir Şubesi Koordinatörü Gökçe Çiçek Yenilmez, zorlu bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklara ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek için böyle bir programı düzenlediklerini söyledi.

Yenilmez, ramazan ayı boyunca lösemili çocuklarla ve aileleriyle iftar sofralarında buluşmaya, onlara moral vermeye ve sıkıntılarını dinlemeye devam edeceklerini belirtti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de İftar Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement