İzmir'de İnşaat İşçisi, Silahla Öldürülmüş Halde Bulundu - Son Dakika
Güncel

İzmir'de İnşaat İşçisi, Silahla Öldürülmüş Halde Bulundu

İzmir\'de İnşaat İşçisi, Silahla Öldürülmüş Halde Bulundu

İzmir’in Bergama ilçesindeki Çandarlı Mahallesi’nde, iddialara göre silahla öldürülmüş halde bir erkek cesedi bulundu.

10.10.2016 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama ilçesindeki Çandarlı Mahallesi'nde, iddialara göre silahla öldürülmüş halde bir erkek cesedi bulundu.

Olay, Bergama ilçesi Çandarlı Mahallesi yolunun 1 kilometre ilerisinde meydana geldi. İddialara göre, inşaat işçisi Nihat Ö. (52) vatandaşlar tarafından ölü bulundu. Durum kısa sürede jandarma ekiplerine bildirildi. Ekipler olay yerine geldiğinde Özgüden'in silahla vurulmuş olduğunu gördü. Ceset, daha sonra incelenmek İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Nihat Ö.'nün kesin ölüm nedeninin yapılan incelemenin ardından belirleneceği kaydedilirken, jandarma olayla ilgili cinayet üzerine duruyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de İnşaat İşçisi, Silahla Öldürülmüş Halde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü
    10:15 AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü

    AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İnan, Bergama'da esnafı ziyaret ederek Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer için destek istedi. İlçede iftar programına katılan İnan, seçimlerde iyi sonuçlar alacaklarını belirtti. Kınık'ta ise İnan, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in hizmetlerini övdü ve Kınık'a dair hayallerinin henüz bitmediğini söyledi.

  • Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı
    10:15 Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı

    Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. Ekipler, asayiş suçları başta olmak üzere aranan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma yaptı. Yakalanan 104 şahıs adliyeye sevk edildi ve 44 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti
    10:14 Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti

    Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. Öğrencilerin görüşleri ve talepleri değerlendirilerek geleceğe yönelik planlamalarla, gençlerimizin yarınlara hazırlanması için bakanlığın tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını ifade etti.

  • CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi
    10:13 CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi

    CHP Havza İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan CHP Samsun Milletvekili Murat Çam, Havza'nın halkçı belediyecilikle hak ettiği hizmetlere kavuşacağını belirtti. Havza Belediye Başkan adayı Ertaş Çoban ise halka ihanet etmeden halkın hakkını arayacağını söyledi. Programa eski milletvekilleri, CHP Samsun İl Başkanı, İlçe Başkanı, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

  • Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı
    10:12 Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde, Y.Y. yönetimindeki otomobil ile A.E.'nin kullandığı tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada sürücü ve 14 yaşındaki yeğeni A.E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

  • AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline konut vaadiyle seçim kampanyası yürütüyor
    10:12 AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline konut vaadiyle seçim kampanyası yürütüyor

    AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline yönelik TOKİ işbirliğiyle konutlar inşa etmeyi vadetti. Sütcü, bu projeyle OSB çalışanlarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Erzincan İl Genel Meclisi Görev Süresi Biten Üyelerle Veda Etti
    10:11 Erzincan İl Genel Meclisi Görev Süresi Biten Üyelerle Veda Etti

    Erzincan İl Genel Meclisi mart ayı olağanüstü toplantısında görev süresi biten meclis üyeleri veda etti. İl Özel Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi vererek meclis üyelerine teşekkür etti.

  • Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı
    10:11 Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 20 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli, JASAT ekiplerince yakalandı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahıs, Dereağzı Mahallesi'nde gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • TEI, yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan TOO'yu aldı
    10:11 TEI, yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan TOO'yu aldı

    Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayi AŞ'nin (TEI), yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan 'Tasarım Organizasyonu Onayı'nı (TOO) almaya hak kazandığı bildirildi. TEI, Türkiye'de sivil havacılık motorları sertifikasyonuna yönelik TOO onayı alan ilk şirket oldu. GÖKBEY Helikopteri'ne güç verecek Türkiye'nin ilk milli helikopter motoru TEI-TS1400'ün uluslararası sivil sertifikasyon süreci de TOO sonrasında tamamlanacak.

  • Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    10:10 Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yoğun çaba sonucu alevleri kontrol altına aldı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan rapor sonucunda belirlenecek. Soruşturma başlatıldı.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Güzelçamlı Mahallesi'ni Ziyaret Etti
    10:09 Kuşadası Belediye Başkanı Güzelçamlı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve destek istedi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Arı Yetiştiricileri Birliği'ni Ziyaret Etti
    10:09 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Arı Yetiştiricileri Birliği'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti. Seçer, arıcılığın önemine vurgu yaparak, üretici kadınlara ve küçük işletmelere destek verdiklerini belirtti.


Advertisement