İzmir'de IŞİD İçin Faaliyet Gösteren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de IŞİD İçin Faaliyet Gösteren Şüpheli Yakalandı

İzmir\'de IŞİD İçin Faaliyet Gösteren Şüpheli Yakalandı

İzmir'in Menemen ilçesinde, Suriye'deki çatışma bölgelerinde IŞİD terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren ayrıca yağma suçundan aranan şüpheli B.A. yakalandı.

28.10.2015 15:25  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisin düzenlediği operasyonla İzmir'in Menemen ilçesinde IŞİD şüphelisi olan gaspçı, yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YAĞMA SUÇUNDAN ARANIYORDU

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubeleri ile MİT Bölge Başkanlığı'nın ortaklaşa çalışmaları sonucunda, Menemen ilçesindeki bir evde Suriye'deki çatışma bölgelerine gidip geldiği yönünde bilgi bulunan ve IŞİD terör örgütü içerisindeki eylem ve faaliyetleri nedeniyle aranan ayrıca nitelikli yağma suçundan arandığı tespit edilen B.A.'nın bulunduğu tespit edildi. Bugün sabah yapılan operasyonda, B.A. polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.A., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

ORMANDA İLİŞKİYE GİRDİĞİ KADINI GASP ETMİŞ

Yakalanan B.A.'nın karıştığı gasp olayının ayrıntıları da ortaya çıktı. B.A. ile iki arkadaşının, 2011 yılının aralık ayında, 60 TL karşılığında anlaştıkları bir kadınla, Çiğli'de, ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdikleri öğrenildi. Daha sonra, ilişkiye girdikleri kadını bıçakla tehdit edip verdiklerinin yanı sıra üzerindeki parayı da gasp ettikleri, kadının araçtan atlayıp polise sığınmasıyla yakalandıkları, yargılanmanın da Karşıyaka 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldığı, 4 yıl 7 ay hapis cezası aldığı açıklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de IŞİD İçin Faaliyet Gösteren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement