İzmir'de Kariyer Zirvesi 3 Mart'ta - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Kariyer Zirvesi 3 Mart'ta

İzmir\'de Kariyer Zirvesi 3 Mart\'ta

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, kariyer planlaması yapan gençlere katkıda bulunmak amacıyla ’Kariyer Zirvesi’ isimli bir toplantı düzenleyecek.

28.02.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, kariyer planlaması yapan gençlere katkıda bulunmak amacıyla 'Kariyer Zirvesi' isimli bir toplantı düzenleyecek.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle, gençlerin kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla 'Kariyer Zirvesi' isimli bir toplantı düzenleyecek. 3 Mart Salı günü Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek program hakkında bilgi veren MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Türkiye'nin önemli meselelerinden olan işsizlik konusunda istihdama yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Gençlerin kendilerine doğru yol haritası çizmesinin önemine değinen Ülkü, "Zirvede üyelerimize stant veriyoruz. Hem kendilerini tanıtma hem de iş ve staj için görüşmeler yapmalarını sağlayacağız" dedi.

Ülkü, düzenlenen program aracılığıyla kariyer planlaması yapan gençlere, kendilerini tanıma, eğilimlerini ve iş olanaklarını belirleme gibi konularda da katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de Kariyer Zirvesi 3 Mart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement