İzmir'de Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

İzmir\'de Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

İzmir'de sürücüsünün alkollü ve aşırı hızlı olduğu söylenen otomobil, bariyerlere çarparak takla attı. Yaşanan feci kazada 2 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

18.08.2015 06:37  Güncelleme: 07:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, bugün saat 04.00 sıralarında Bayraklı Çevre Yolu 1'inci tünel çıkışında sürücüsünün alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil, bariyerlere çarparak takla attı. Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

TAKLA ATTI

Bornova'dan Karşıyaka yönüne seyir halinde olan, sürücüsünün alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Selahattin M.S. (21) idaresindeki 35 FA 1819 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak takla attı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü Selahattin M.S. ve otomobilde bulunan Zafer Kaya (27), Utku Öztürk (27) ile Bülent Özkara (37) ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Utku Öztürk ve Bülent Özkara'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, Selahattin M.S. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Zafer Kaya Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

SÜRÜCÜNÜN DURUMU İYİ

Burada tedaviye alınan yaralılardan Zafer Kaya'nın hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken, sürücü Selahattin M. S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"ALKOLLÜ" İDDİASI

Öte yandan sürücü Selahattin M.S.'nin 1.72 promil alkollü olduğu belirtildi. Utku Öztürk ve Bülent Özkara'nın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Selim: Zıkkımım kökünü iç 15 1 Yanıtla
  • Fatih: Alkol haram kılınmış boşuna değilmiş. Öbür tarafta anlarsın. Acımıyorum arkadaş kusura bakma. 5 0 Yanıtla
  • derya: ya bu ne kadar çığrından cıkmış yorumlar allah askınıza ya gidenler can ya bu kadar kötü düşünemezsiniz yani siz şimdi yaptıgınız kınadığınız bir düşünceyle müslüman olduğunuzumu sanıyorsunuz yiyim sizin müslümanlığınızı bu kadar kötü niyetlilik dua yerine sevinen insan bir kere ne olursa olsun benim gözümde insan olamaz yazıklar olsun gerçekten utanıyorum sizin gibi düşünen insanlardan 2 1 Yanıtla
  • izmirli: Alkol kötülüklerin anasıdır 3 0 Yanıtla Foça: Ana gibi de kimse yar olmaz 0 1
  • Foça: Foçalılar sanırım plaka foça plaka 1 1 Yanıtla Foça: Dingil FA 4 hane nerenin plaka 0 0 Hacı: Doğru kardeşim foçanın plakası FA Benimde aracın foçanın plaka. 0 0
  • rasyonel: Yorum yok 1 0 Yanıtla
  • kuzen: Utku abim mekanın cennet olsun 2 hafta önce düğününü yaptik güldük oynadik hala inanamıyorum öldüğüne ölüm sana hiç yakışmadı duyunca şok oldum daha çok genctin canımız yanıyor nur içinde yat 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement