İzmir'de Kundaklama ve Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Kundaklama ve Hırsızlık İddiası

Bergama ilçesinde bir GSM şirketine ait 3 baz istasyonundan hırsızlık yaptıktan sonra kundakladıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

10.04.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama ilçesinde bir GSM şirketine ait 3 baz istasyonundan hırsızlık yaptıktan sonra kundakladıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kurfalı Mahallesi'nde bulunan bir GSM şirketine ait yan yana 3 baz istasyonundan hırsızlık yapılıp kundaklandığı ihbarını alan Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. İncelemede, baz istasyonunun birine ait jeneratörün yanarak kullanılamaz hale geldiği, bir diğer baz istasyonunun kapısının zorlandığı ancak içeri girilemediği belirlendi. Ekipler, kapı önünde mangal kömür paketi, tutuşturucu jel kutusu, çıra, mum ve inşaat eldivenini ve hırsızlık amaçlı kullanıldığı değerlendirilen malzemeler buldu.

Çıra poşetindeki işyeri adresine giden ekipler, güvenlik kamerası incelemesinde zanlıların eşkallerini belirledi. Şüphelilerin C.S, E.G. ve M.C.Ü olduğunu tespit eden ekipler belirlenen adreslere düzenlediği operasyonla 3 zanlıyı gözaltına aldı.

Şüphelilerin jandarmada verdikleri ifadede "çevreci olduklarını, baz istasyonlarının çevreye zara verdiğini bu nedenle de olayı birlikte gerçekleştirdiklerini" söyledikleri öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Kundaklama ve Hırsızlık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement