İzmir'de Malatya Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Malatya Rüzgarı

İzmir'de "83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda açılan stant Malatya'nın en büyük tarihi değerlerinden birisi olan Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nın görünümünde.

30.08.2014 14:18  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, 870 metrekare olan Malatya Standı'nda, ilçeler ile kurum ve kuruluşların yer aldığını belirterek, 7 Eylül'e kadar ilin kayısısından cevizine, üzümünden diğer ürünlerine, turizminden tarih ve kültürü ile yöresel yemeklerine kadar tanıtım yapılacağını söyledi. Akın, "83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yaklaşık olarak bize ayrılan 870 metrekarelik yerde, Malatya'mızın değerlerini en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. İlimizin yöresel yemeklerinden tutunda tarihi ve turistik değerlerini katolog, broşür, CD gibi tanıtıcı materyaller ile tanıtıyoruz. Malatya standına çok yoğun ilgi var. İzmir'deki Malatyalı hemşehrilerimiz bizleri yalnız bırakmadılar. Ben emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

KAYISI İKRAMI

Malatya standını ziyaret eden, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, kayısı hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir'de Malatya Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement