İzmir'de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 12 Yaralı

İzmir\'de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 12 Yaralı

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi yaralandı.

12.12.2015 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu Seferihisar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çeşme'den Balçova istikametine seyir halinde olan 35 DEE 83 plakalı minibüsün sürücüsü Yavuz Turşak direksiyon hakimiyetini bilinmeyen bir nedenle kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs önde seyir halinde bulunan Patrick Clarke (66) yönetimindeki 35 GD 0142 otomobile çarptı. Kazayı görenler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu minibüste bulunan Ergün Güntepe (48) ve üzerinden kimliği çıkmayan bir kişi olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Kazada otomobil sürücüsü Patrick Clarke, minibüs sürücüsü Yavuz Turşak ile minibüste bulunan Hasan Gündüz (40), Şehmuz Poyraz (18), Abdurrahman Turgay (31), Yılmaz Özgün (43), Ahmet Özbek (37), Ahmet Akçakale (25), Ethem Karataç (57), İsa Öztürk (22), Serkan Turşak (17), Halis Ökmen ve kimliği belirlenemeyen bir erkek yaralandı. Kaza yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılardan İsa Öztürk, Serkan Turşak, Halis Ökmen, Patrick Clarke Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Yavuz Turşak, Hasan Gündüz, Şehmuz Poyraz Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yılmaz Özgün, Ahmet Özbek Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ahmet Akçakale, Ethem Karataç, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Abdurrahman Turgay, Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Yavuz Turşak, Şehmuz Poyraz, Halis Ökmen, Yılmaz Özgün ve Ahmet Özbek'in hayati tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Güntepe ile üzerinden kimlik belgesi çıkmayan erkeğin cesetleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement