İzmir'de Oynanacak Arkas - Belogorie Maçı İptal Edildi - Son Dakika
Spor

İzmir'de Oynanacak Arkas - Belogorie Maçı İptal Edildi

İzmir\'de Oynanacak Arkas - Belogorie Maçı İptal Edildi

Arkasspor'un Rus ekibi Belogorie ile İzmir'de oynayacağı Voleybol Şampiyonlar Ligi maçı, politik sebepler nedeniyle iptal edildi.

30.11.2015 18:36  Güncelleme: 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arkasspor'un CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın İzmir'de Rus ekibi Belogorie ile oynaması gereken maç iptal edildi.

RUSYA TÜRKİYE'YE GİTMELERİNİ YASAKLAMIŞTI

Türkiye ve Rusya arasında yaşanan krizin ardından, Rusya Voleybol Federasyonu Arkasspor'a İzmir'de konuk olması gereken Belogorie'nin Türkiye'ye gelmesini yasaklamıştı. CEV ise bugün karşılaşmanın oynanmayacağını açıkladı. Belogorie Takımının güvenlik endişesi nedeniyle gelmediklerini bildirdi öğrenildi.

"BİLGİ VERİLMEDİ"

Arkasspor'un hükmen galibiyetinin söz konusu olmadığını açıklayan yetkililer, maçın ertelenip ertelenmeyeceği konusunda da bir bilgi verilmediğini dile getirdi.

OTOBÜS BOŞ DÖNMÜŞTÜ

Normal şartlarda maçın İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda yarın saat 19.00'da başlaması gerekiyordu. Arkasspor'un dün saat 19.00'da İzmir'e gelmesi gereken Rus rakipleri için havaalanına gönderdiği otobüs de ekip gelmediği için boş olarak geri dönmüştü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir'de Oynanacak Arkas - Belogorie Maçı İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ...Erbaa...: .....BU HAİN CHP VE HDP LİLERİ ADAM ETMEDEN YADA SURGUN ETMEDEN BU VATANSEVERLERE,BU GÜZEL DİNİMİZE, BU GÜZEL AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZA HUZUR YOK...AMA EMİN OLUN BU HAİNLERİ VE HAİN SEVİCİLERİ ENİNDE SONUNDA ADAM EDECEĞİZ.... 8 5 Yanıtla
  • mücahid: çokta fifi...ha ha ha 6 1 Yanıtla
  • ismail puskulluoğlu : Spora siyaset kariştirilmali. 3 2 Yanıtla
  • Cello Bello: Yakın bizi Reis.Rus kızına muhtaç bıraktın. 1 1 Yanıtla
  • futbol katilleri: ey fenere laf eden cahil insan besiktasin inönü stadi vodofone arena diye degisti galatasarayin da türktelokom diye ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement