İzmir'de Aranan Terörist, Şırnak'ta Hayatını Kaybetmiş - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Aranan Terörist, Şırnak'ta Hayatını Kaybetmiş

İzmir\'de Aranan Terörist, Şırnak\'ta Hayatını Kaybetmiş

İzmir'de düzenlenen YDG-H operasyonunda, hakkında yakalama kararı bulunan teröristin, Şırnak'ta çatışmada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

13.08.2016 12:26  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Terör ve İstihbarat ekiplerinin ortak operasyonunda, PKK'nın sözde gençlik yapılanması YDG-H'a yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Hakkında yakalama kararı bulunan bir teröristin de, Şırnak'ta girdiği çatışmada hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bu arada arama yapılan adreslerde Fethullah Gülen'e ait kitapların da bulunduğu öğrenildi.

ARANAN TERÖRİST, ŞIRNAK'TA ÇATIŞMADA ÖLMÜŞ

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H için araştırma yapan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde belirlenene adreslere operasyon yaptı. Bornova ve Karabağlar ilçelerinde yapılan operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı. Sanıkların, terör örgütü adına eylemlerde bulundukları, molotoflu saldırı düzenledikleri öğrenildi. Hakkında yakalama kararı bulunan Cihan Karacan'ın Şırnak'ta teröristlerle girilen çatışmada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

İKİ DERNEKTE DE ARAMA YAPILDI

Operasyon kapsamında, Tay-Der ile Kürdi-Der'de de arama yapıldı. Arama yapılan bazı evlerde, Fethullah Gülen'e ait kitapların da bulunduğu aktarıldı. Elde edilen tüm kitap ile illegal belgelere incelenmek üzere el konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Aranan Terörist, Şırnak'ta Hayatını Kaybetmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement