İzmir'de Silahlı Soygun Girişimi - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Silahlı Soygun Girişimi

İzmir\'de Silahlı Soygun Girişimi

Gaziemir ilçesinde kuyumcu dükkanı, 2 kişi tarafından soyulmak istendi İşyeri sahibini av tüfeğiyle yaralayan soyguncular, olay yerinden bir şey almadan kaçtı.

07.04.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir ilçesindeki bir kuyumcu dükkanından silahlı soygun girişiminde bulunan iki kişi, kuyumcu av tüfeğiyle yaraladıktan sonra bir şey almadan kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Sarnıç semti Büyükmenderes Caddesi'ndeki bir kuyumcu dükkanına yüzlerini gizleyerek giren biri silahlı iki kişi, iş yeri sahibi Ahmet Sayıner (29) ile kardeşi Aykut Sayıner'den (27) altınları çantaya koyarak kendilerine vermelerini istedi. Zanlılardan silahlı olanı, iş yeri sahiplerinin direnmesi üzerine pompalı tüfekle ateş açtı.

Açılan ateşte Aykut Sayıner koltuk altından yaralanırken, paniğe kapılan iki zanlı bir şey almadan iş yerinden çıkarak yaya olarak kaçtı.

Yaralı Sayıner, olay yerine gelen ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soygun teşebbüsünü öğrenerek olay yerine gelen kardeşlerin babası Orhan Saygıner ile diğer yakınları üzüntü yaşadı.

Olayın ardından ayrı yönlere kaçtıkları belirtilen zanlıların yakalanması için çalışma başlatan polis, zanlılardan birinin çanta ile bere ve eldivenlerini 1054 sokakta attığını belirledi. Kimlik Tespit ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zanlıların parmak izlerinin tespiti için çalışma yaptı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, görgü tanıklarının verdikleri eşkal bilgileri üzerine de arama başlattı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Silahlı Soygun Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement