İzmir'de Terör Operasyonunda 14 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Terör Operasyonunda 14 Tutuklama

İzmir\'de Terör Operasyonunda 14 Tutuklama

İZMİR'de, bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'a yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı.

20.08.2016 07:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'de, bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'a yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şube ekipleri, Bornova, Karabağlar ve Buca ilçelerinde terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H'a yönelik çok sayıda adres ve 2 derneğe operasyon düzenledi. Operasyonlarda aralarında daha önce yakalanma kararları çıkan firari zanlılarının da bulunduğu 9 kişi ile 5 dernek yöneticisi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise dernek ve vakıflarda çok sayıda örgütsel doküman, PKK elebaşının posterleri ve FETÖ'ye ait kitapların ele geçirildiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 14 şüpheli tutuklandı. İstihbarat çalışmaları ve operasyonlar sonucunda tutuklananların PKK terör örgütünün talimatları doğrultusunda gündem oluşturduğu, FETÖ ile işbirliği içinde oldukları ve dernek ve vakıflar aracılığıyla devlet ile halkı karşı karşıya getirmeye çalıştıkları tespit edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Terör Operasyonunda 14 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement