İzmir'de Tur Atlayan Taraf Torku Konyaspor Oldu - Son Dakika
Spor

İzmir'de Tur Atlayan Taraf Torku Konyaspor Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Altay ile karşılaşan Torku Konyaspor, rakibini 2-1’lik skorla geçerek tur atlayan taraf oldu.

30.10.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Altay ile karşılaşan Torku Konyaspor, rakibini 2-1'lik skorla geçerek tur atlayan taraf oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Antrenörü Fahrudin Omeroviç, "Buraya gelirken amacımız turu geçmekti. Bunu zor da olsa başardık. Futbolcularımızı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra ikinci golü de bulduk, skoru koruduk. Amacımıza ulaştık" dedi.

Lisansı çıkmaması nedeniyle karşılaşmayı, statta bulunan bir binanın balkonundan takip eden teknik direktör Aykut Kocaman da, Torku Konyaspor'la anlaşmasının ardından ilk kez konuştu. Kendileri için ligin daha önemli olduğunu söyleyen Kocaman, "Sıkıntılı bir başlangıç oldu. Şimdi bunu tersine çevirmek, takımı toparlamak gerekiyor. Sakatlıklar vardı. Onları toparladıktan sonra yavaş yavaş lig maçını düşüneceğiz. Şu anda sadece ve sadece turu geçme isteğimizin gerçekleşmesi en büyük sevincimiz" şeklinde konuştu.

ALTAY CEPHESİ

Altay Teknik Direktörü Mesut Toros ise tecrübeli olan ekibin kazandığını söyledi. Rakiplerine ligde ve kupada başarılar dileyen Toros, "Bugün burada çok tecrübeli bir takımla mücadele ettik. Oyuncularım maçın sonuna kadar takım oyunu oynayarak maçı izleyenlere keyif verdi. Futbol oynamayı isteyen ve kazanmayı isteyen bir görüntü sergiledik. Özellikle genç oyuncularımız çok iyiydi. Bugün tecrübe galip geldi" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir'de Tur Atlayan Taraf Torku Konyaspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement