İzmir'de Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonları

Bayraklı, Bornova ve Urla ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 410 ectasy ile bonzai yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi.

28.05.2015 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı, Bornova ve Urla ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 410 ectasy ile bonzai yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bornova'da O.A. ve M.Y'nin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisini alan Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri bu kişilerin üzerinde yapılan aramada 410 ectasy hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bayraklı ilçesinde ise T.K.'nın evinde yapılan aramada 25 şeffaf jelatine sarılı halde 11 gram esrar ve bir miktar para bulundu. Gözaltına alınan T.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Urla ilçesinde bir evde sentetik kannabinoid imal edildiği ihbarı üzerine harekete geçen polis, M.E.Y'nin Gülbahçe Mahallesindeki evinde sentetik kannabinoid maddesi yapımında kullanıldığı ileri sürülen çeşitli miktarlarda kimyasal maddeler buldu, 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilenlerde 4'ü serbest bırakılırken, M.E.Y. "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement