İzmir'de Uyuşturucu Ticareti ve Yağma Suçlarından Tutuklama - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Uyuşturucu Ticareti ve Yağma Suçlarından Tutuklama

İzmir'in Buca ilçesinde kendisini polis olarak tanıtarak üç kişiyi gasbettiği ileri sürülen zanlı "yağma", bu kişinin gasbettiği söz konusu kişiler ise "uyuşturucu ticareti" suçlarından tutuklandı.

29.09.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde kendisini polis olarak tanıtarak üç kişiyi gasbettiği ileri sürülen zanlı "yağma", bu kişinin gasbettiği söz konusu kişiler ise "uyuşturucu ticareti" suçlarından tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri ihbar üzerine gittikleri Buca ilçesinde İ.E'yi panik halinde ticari bir taksiye binmeye çalışırken yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin üstünde silah, bu silaha ait şarjör ve 7 mermi ile el telsizi bulundu.

Polis ekipleri, daha sonra aynı bölgedeki bir evde 3 kişinin gasbedildiği ihbarı aldı. İhbarın yapıldığı eve giden ekiplere M.K, S.D. ve M.K. "kendisine polis süsü veren kişi tarafından gasbedildikleri"ni öne sürdü. Söz konusu kişiler, "Zanlının tehditle paralarını ve 2 otomobilin anahtarlarını aldıktan sonra kaçtığını" iddia etti.

Çevrede araştırma yapan polis ekibine bir vatandaş "İhbarın yapıldığı evden yan apartmanın balkonuna nesne atıldığını" söyledi. Bunun üzerine ekipler söz konusu evin balkonunda 5 kilo 780 gram esrar buldu.

Buca polis merkezine götürülen şüpheliler, kendilerini gasbettiğini öne sürdükleri İ.E'yi teşhis etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K, S.D. ve M.K. "Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti", İ.E. ise "yağma" suçlarından tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Uyuşturucu Ticareti ve Yağma Suçlarından Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement