İzmir'de Üzerine Beton Sütun Devrilen Kadın - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Üzerine Beton Sütun Devrilen Kadın

Kınık ilçesinde bir parkın girişindeki beton sütunun üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Döndü Dönmez toprağa verildi.

05.07.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kınık ilçesinde bir parkın girişindeki beton sütunun üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Döndü Dönmez toprağa verildi.

Eşi ve çocuklarıyla 13 Eylül Parkın'ndan geçtiği sırada belediyenin 4 yıl önce yerleştirdiği beton sütunun üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitiren 36 yaşındaki 3 çocuk annesi Döndü Dönmez, ailesi ve yakınlarının katıldığı cenaze töreninin ardından Bağalan Mahallesindeki mezarlıkta toprağa verildi.

Tabuta sarılarak gözyaşı döken Veysel Dönmez, eşinin ölümüne neden olan beton sütunun devrilmesinde herhangi bir ihmalin olup olmadığını araştıracaklarını belirtti.

Dönmez, "Eşimin ölümüne sebebiyet veren herkesten hesap soracağım. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Üç tane çocuğumla şimdi ne yapacağım ben" dedi.

Kınık Öğretmenevi karşısındaki 13 Eylül Parkı'ndan geçerken pazarcıların sergi iplerini bağladığı parkın girişindeki beton sütun, şiddetli rüzgarın da etkisiyle Döndü Dönmez'in üzerine devrilmiş, Dönmez kaldırıldığı Kınık Toplum Sağlığı Merkezi'nin ardından götürüldüğü Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Beton sütuna ip bağlayan pazarcı M.Ü, S.A, ve B.T. gözaltına alınmış, daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Üzerine Beton Sütun Devrilen Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement