İzmir'de Yakalanan Suç Makinesi: Ateş Ediyorum Ölüyorlar, Ben Ne Yapayım - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Yakalanan Suç Makinesi: Ateş Ediyorum Ölüyorlar, Ben Ne Yapayım

Aydın'da 2 kişiyi öldüren, 3 kişiyi yaralayan, bir kadına da tecavüz girişiminde bulunan Selman Ö., İzmir'de yakalandı. İfadesi ise şoke etti: Benim bir suçum yok, onlar ölüyor.

28.04.2016 07:47  Güncelleme: 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da 2 kişiyi öldüren, 3 kişiyi yaralayan, bir kadına da tecavüz girişiminde bulunan Selman Ö., İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki ormanlık alanda yakalandı.

Aydın'da yaşayan 52 yaşındaki Selman Ö., 4 yıl önce Sultanhisar İlçesi'nde bozuk telefon sattığı iddiasıyla tartıştığı telefon bayisi Kemal Dörtbudak'ı bıçaklayarak öldürdü, oğlunu da yaraladı. Kaçan zanlı 10 gün sonra tarlada çalışan A.V. adlı bir kadına tecavüz girişiminde bulunduktan sonra kocası H.V.'yi de bıçakla ağır yaralayıp izini kaybettirdi.

4 YILDIR ARANIYORDU, CİNAYETLE ORTAYA ÇIKTI

Aydın Jandarması'nın 4 yıldır aradığı Selman Ö., 10 gün önce Nazilli'de ortaya çıktı ve bir işyerini kalaşnikofla taradı. Boya ustası 52 yaşındaki Bahri Öngörü öldü, Murat S. yaralandı.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Önceki gün ihbar üzerine İzmir ve Selçuk jandarmalarının ortak operasyonuyla yakalanan Selman Ö.'nün ifadesinde cinayetleri itiraf ettiği öğrenildi.

İFADESİ ŞOKE ETTİ: BEN ATEŞ EDİYORUM, ONLAR ÖLÜYOR NE YAPAYIM?

Zanlı, "Oto boyacısı Bahri benden emanet tabanca istedi, verdim. Bir çocuğu yaralamış. Tabancayı da yakalatmış. Ona çok kızmıştım. Tartışma sırasında ateş ettim. Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?" diyerek ekipleri bile şoke etti. (Kaynak: Habertürk)

İzmir\'de Yakalanan Suç Makinesi: Ateş Ediyorum Ölüyorlar, Ben Ne Yapayım

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Yakalanan Suç Makinesi: Ateş Ediyorum Ölüyorlar, Ben Ne Yapayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • 06: DELİ AYAKLARINA SIĞINIYOR, ASIN EĞER ÖLÜRSE KENDİ SUÇU OLSUN BİZ NE YAPALIM. 27 0 Yanıtla
  • hilmi can: Aynı antep valisi mantıgı yer cekimi var fuzeler dusuyor nabayım. Aile bakanı mantigi bi defadan bisey olmaz 12 10 Yanıtla
  • coco cembo: 10 sene seriati uyguluyalim ortadaki pislikler temizlenir 17 3 Yanıtla özgür: şeriatın başına kim geçsin şeriat yokken bizi yönetenler böyleyken şeriat geldikten sonrasını düşünmek bile istemiyorum 4 1
  • tam: onada ateş edelim bakalım ölecekmi :) 17 0 Yanıtla
  • kamil dayyar: Bu herif kesin AKP li....:-)) 7 8 Yanıtla
  • kerim: bunlar varken hala idam cıkarılmayacakmı vebal idamı çıkarmayanların üstüne 13 0 Yanıtla
  • Çotanak: Kilis e dusen roketler icin, elbette dusecek yer cekimi var, aciklamasinin yapildigi yeni turkiyede, bu katilin aciklamasi gayet normal 5 6 Yanıtla
  • terim: Ha akp ha mhp aynı dınun pembesi 4 4 Yanıtla
  • denko: Nazillimiz temizdir arada boyle manyaklar cikiyor her yerde var bundan insallah cezasini bulur nedemek ya ates ediyorum oluyorlar ooooof kafayo siyirdi millet 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement