İzmir'de Yarım Ton At Eti Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Yarım Ton At Eti Ele Geçirildi

İzmir\'de Yarım Ton At Eti Ele Geçirildi

İzmir’in Menemen ilçesinde, polisin yaptığı operasyonda bir evde yarım ton at eti bulunurken 2 şüpheli gözaltına alındı.

26.06.2015 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen ilçesinde, polisin yaptığı operasyonda bir evde yarım ton at eti bulunurken 2 şüpheli gözaltına alındı.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, piyasaya at eti sürüldüğü ihbarı üzerine araştırma başlattı. Yapılan çalışma sonrası Kazımpaşa Mahallesi 6. Kayaalp sokakta bulunan müstakil eve polis basın yaptı. Evde yapılan aramada 500 kilogram piyasaya sürülmeye hazır at eti ele geçirirken evin ahırında 5 adet at, 1 adet eşek ve 1 adet sıpa bulundu. Olayla ilgili M.D. ve V.G. gözaltına alındı. Etler imha edilmek üzere Menemen Belediyesi Zabıta ekiplerince götürüldü.

Öte yandan etlerden alınan numune ile yapılacak test sonrası etlerin at ve eşek eti olup olmadığı netlik kazanacağı öğrenildi. Şüpheliler emniyetteki ifadesinin ardından savcının talimatı ile serbest bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Yarım Ton At Eti Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Istanbul 72: Yarım ton deyince sanki yüzlerce en fazla 3 tane daha da vardır millet şüphe gördümu resim çeksin şikayet etsin 0 0 Yanıtla

Advertisement