İzmir'deki Cinayet - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Cinayet

İzmir\'deki Cinayet

İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce darp edilip, bıçaklanarak öldürülen bar işletmecisi toprağa verildi

19.09.2013 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce darp edilip, bıçaklanarak öldürülen bar işletmecisi Erhan Kaya toprağa verildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alınan Erhan Kaya'nın (31) cenazesi, Atatürk Mahallesi'ndeki cemevine getirildi.

Kaya'nın hamile eşi Betül Kaya, fenalaştığı için cenazeye doktor kontrolünde katıldı. Anne Gürsel ve baba Cemil Kaya da oğulları için gözyaşı döktü.

Kaya'nın cenazesi, kılınan namazın ardından Bornova Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Bıçak yarası da var

Olayın ardından yapılan incelemede sert cisimle darp edilerek öldürüldüğü belirtilen Erhan Kaya'nın İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde, göğüs bölgesinde bıçak yarası tespit edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganların kaçtıkları otomobillerden birinin plakasını MOBESE kayıtlarından tespit ederek, ifadesine başvurmak üzere sahibini gözaltına aldı. Saldırıya karışmadığı belirlenen kişinin, olay günü aracını bir tanıdığına verdiğini söylediği, bu kişilerin de kimliklerinin belirlendiği ve arandıkları öğrenildi.

Olayın, bir hafta önce iki kişi arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmaya müdahale eden Erhan Kaya'nın, taraflardan birini tokatlaması üzerine oluşan husumetten kaynaklandığı ileri sürüldü.

Olay

Bornova ilçesi Küçükpark 166 Sokak'ta dün, Erkan Kaya (31) kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından darbedilmiş ve göğüsünden bıçakla yaralanmış, saldırganlar bir otomobille olay yerinden kaçmıştı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement