İzmir'deki Cinayet - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Cinayet

Karabağlar ilçesinde erkek arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu toprağa verildi.

16.03.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar ilçesinde erkek arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu toprağa verildi. Sueda Üçoğlu'nun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Konak ilçesindeki İkiçeşmelik Camisi'ne getirildi.

Genç kızın musalla taşına konan tabutunun üzerine arkadaşları çiçek bıraktı. Babası Taner Üçoğlu'nu da 8 ay önce kaybettiği öğrenilen Sueda Üçoğlu'nun cenazesinin başında annesi Ayşegül ve babaannesi Gülay Üçoğlu gözyaşı döktü.

Üçoğlu'nun tabutu, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından tekbirler eşliğinde cenaze aracına taşındı. Bu sırada İkiçeşmelik Caddesi de bir süre trafiğe kapatıldı. Cenaze, Altındağ Kokluca Mezarlığında toprağa verildi.

Zanlı tutuklandı

Bu arada Sueda Üçoğlu'nu öldürdükten sonra kaçarken Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan zanlı Uğur Çakmak'ın (20) emniyetteki işlemleri de tamamlandı. Çakmak'ın ifadesinde "kız arkadaşını sokakta başka bir erkekle gördüğünde kıskançlık krizine girdiği için öldürdüğünü" itiraf ettiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uğur Çakmak'ın babası Doğan Çakmak'ın da İzmir otogarında yaklaşık 5 ay önce işlediği bir cinayet nedeniyle cezaevinde olduğu öğrenildi. Uğur Çakmak'ın olay günü babasıyla görüşmek için cezaevine gitttiği, görüşemeden geldikten sonra kız arkadaşını öldürdüğü ifade edildi.

Olay

Karabağlar ilçesinde dün 52/6 sokaktaki Uğur Çakmak'ın kaldığı evden silah sesi geldiği ihbarı üzerine olay yerine giden polis, 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nu av tüfeğiyle vurulmuş halde bulmuş, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Üçoğlu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement