Mehmet Şimşek: İnşallah Başarısız Bir Terör Girişimidir - Son Dakika
Politika

Mehmet Şimşek: İnşallah Başarısız Bir Terör Girişimidir

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İzmir'deki terör saldırısına ilişkin, "İnşallah başarısız bir terör girişimidir." dedi.

05.01.2017 17:20  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir adliyesinin girişinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıya ilişkin Başbakan Yardımcısı Mehemt Şimşek TBMM Genel Kurulunda konuştu.

LEVENT GÖK BİLGİ VERİLMESİNİ TALEP ETTİ

TBMM Genel Kurulunda, HDP ve CHP'nin grup önerilerinin ardından, "Torba" kanun olarak bilinen Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda değişiklik yapan kanun tasarısının görüşmelerine geçildi.

Görüşmeler başlamadan önce CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, hükümetten İzmir'deki terör saldırısıyla ilgili bilgi vermesini istedi.

"İNŞALLAH BAŞARISIZ BİR TERÖR GİRİŞİMİDİR"

Başbakan Yardımcısı Şimşek, olayın tazeliğini koruduğunu, bütün yönleriyle inceleneceğini belirtti.

Şimşek, "İlgili bakanımız bilgilendirmeyi yapacak, ek bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. İnşallah başarısız bir terör girişimidir." diye konuştu.

AK PARTİLİ NÜKHET HOTAR'DAN SALDIRI DEĞERLENDİRMESİ

Saldırının ardından canlı yayında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, "İzmirlilerden provokasyona gelmemelerine ve bu haineler fırsat vermelerini rica ediyorum. En büyük duamızın yaralılarımızın bir an evvel iyileşmesi yönünde. Patlamadan yaklaşık 1 saat önce "İzmir'de neden patlama olmuyor" şeklinde tweetler atıldığını görüyorduk. Türkiye üzerine kurulan tuzakların farkında olmalıyız." dedi.

Mehmet Şimşek: İnşallah Başarısız Bir Terör Girişimidir
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Mehmet Şimşek: İnşallah Başarısız Bir Terör Girişimidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement