İzmir Derbisinde Büyük Revizyon - Son Dakika
Güncel

İzmir Derbisinde Büyük Revizyon

İzmir Derbisinde Büyük Revizyon

Türkiye Kupası'nda birbirlerine rakip olan iki İzmir ekibinin derbi mücadelesinde hem Karşıyaka, hem de Altay ligdeki ilk 11'lerinde büyük revizyona gitti.

24.09.2014 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kupası'nda birbirlerine rakip olan iki İzmir ekibinin derbi mücadelesinde hem Karşıyaka, hem de Altay ligdeki ilk 11'lerinde büyük revizyona gitti. Kaf-Kaf'ın PTT 1. Lig'de deplasmanda 3-1 yenildiği Osmanlıspor FK maçındaki ilk 11'den sadece 3 oyuncu Altay'a karşı 11'de görev aldı. Altay'ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Pazarspor'la golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın ilk 11'i ise tamamen değişti.

Yeşil-kırmızılılarda Teknik Direktör Yusuf Şimşek, ilk 11'de Ahmet, Mehmet Yiğit ve Cenk'ten vazgeçmezken, Kahe, Juninho ve Berkan yedek soyundu. Cezalı Rıdvan ile Servan forma giyemedi. Loriya, Onur Alkan ve Mehmet Sıddık kadroya alınmazken; Shukurov, Ofoedu, Can, Onur Okan, Mustafa, Yenal ve Mehmet Ayaz ilk 11'de şans buldu. Aykut, Deniz, Ali ve Ramazan ise yedek soyundu.

Siyah-beyazlılarda ilk 11'i baştan aşağı değiştiren Teknik Direktör Mesut Toros, Bulut, Gökhan, Emrah, Raşit, Semavi, Ömer, Mikail, Serkan ve Ozan gibi as oyuncularını 18'e almadı. Cumhur ve Hüsamettin yedek soyundu. İlk kez kadroya giren Orhan, İlyas, Fatih ilk 11'de sahaya çıkarken, bu sezon profesyonel yapılan Alparslan, Bedri ve Tuğbey yedek soyundu. Kaleci Onur da ilk kez kadroya alındı.

Karşıyakalı taraftarlar kapalı tribünü, Altaylılar da kendilerine ayrılan 495 kişilik bölümü doldurdu. Maraton ve kale arkası tribünlerinde yer yer boşluklar göze çarptı. Balkon tribünü ise açılmadı. PTT 1. Lig'de uygulanan Passolig sistemine tepki göstermeleri nedeniyle maçlara gitmeyen yeşil-kırmızılılar İzmir derbisinde takımlarını yalnız bırakmadı. Mücadeleyi 5 binin üzerinde taraftar takip etti.

İki takım taraftarları arasında Fair-Play rüzgarları esti. Önce Karşıyaka taraftarları, sonra Altaylılar, iki takım futbolcularını el ele tribünlere davet etti. Maçın ilk yarısında Altaylı taraftarlarla emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı. Siyah-beyazlı taraftarların biletleri olmasına rağmen maça geç geldikleri için içeri alınmamaları nedeniyle giriş kapısını kırdıkları öğrenilirken, polis olaya biber gazıyla müdahale etti. Karşıyakalı taraftarlar da güvenlik güçlerine tepki gösterdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Derbisinde Büyük Revizyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement