İzmir Derbisinde Geri Sayım - Son Dakika
Spor

İzmir Derbisinde Geri Sayım

PTT 1. Lig’in iki İzmirli ekibi Karşıyaka ile Altınordu, 28. haftanın açılış maçında yarın Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

16.04.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in iki İzmirli ekibi Karşıyaka ile Altınordu, 28. haftanın açılış maçında yarın Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Play-off hattıyla arasındaki puan farkını 2'ye indiren Karşıyaka, bu mücadeleden de galip ayrılıp iddiasına sürdürmek istiyor. 35 puanla 10. sırada yer alan Altınordu ise rakibini yenip bu sezon ilk kez 4'te 4 yapmanın peşinde.

PTT 1. Lig'de sezonun son İzmir derbisi yarın oynanacak. Karşıyaka'nın Altınordu'yu konuk edeceği zorlu mücadele İzmir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Ligde Adana Demirspor ve Bucaspor maçlarından üst üste 3 puanla ayrılıp, play-off hattıyla arasındaki puan farkını 2'ye indiren Karşıyaka, bu mücadeleden de galip ayrılıp iddiasına sürdürmek istiyor. 35 puanla 10. sırada yer alan Altınordu ise rakibini yenip bu sezon ilk kez 4'te 4 yapmanın peşinde.

Hafta içinde Shukurov'un sözleşmesini fesheden Kaf-Kaf'ta dalak büyümesi tespit edilen Can Erdem dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Altınordu'da Kerim'in cezası biterken bileğinden sakat olan Bahattin ise forma giyemeyecek.

Karşıyaka taraftarları için kapalı tribün ayrılırken, Altınordulu taraftarlar ise mücadeleyi açık tribünden izleyecek. Fiyatları 10 TL olarak açıklanan biletlerin satışına devam ediliyor. Yarın saat 19.00'da başlayacak olan İzmir derbisini Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir Derbisinde Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement