İzmir Derbisinde Gülen Taraf Altınordu Oldu - Son Dakika
Spor

İzmir Derbisinde Gülen Taraf Altınordu Oldu

Manisa'da oynanan İzmir derbisinde Altınordu, Göksu'nun penaltı vuruşundan attığı gol ile Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek, ligde önemli bir 3 puan kazandı.

01.02.2015 21:10  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Manisa'da oynanan İzmir derbisinde Altınordu, Göksu'nun penaltı vuruşundan attığı gol ile Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek, ligde önemli bir 3 puan kazandı. Bucaspor ise 78. dakikada kazandığı penaltı pozisyonundan yararlanamadı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Geçen hafta kendi sahamızda kaybetmiştik. İzmir'in iki güçlü takımı karşı karşıya geldi. Derbi havasında geçiyordu. Rüzgarın da etkisiyle maç mücadeleye döndü. Hafta sonu çalışmalarımızı galibiyete göre hazırladık. İlk yarı iyi başladık maça. Penaltıdan golü bulduk. Daha güvenli oynamaya başladık. İkinci yarı rüzgarla beraber farkı 2'ye çıkarmak istiyorduk fakat elektrikler kesilince oyundan soğuduk. Çok adamla gidip geri dönerken penaltı pozisyonu bulduk. Önde olduğumuz maçlarda bu tarz hatalar yapmamalıyız. Sonuç olarak oyuncularım çok koştular çok mücadele ettiler. 6 puanlık bir galibiyet aldık. Türkiye'de derbi oynanıyor kazanan takım seviniyor ama PTT 1. Lig'de her maç bir finaldir. Bizim bir morale ihtiyacımız vardı. Başlangıca ihtiyacımız vardı. Bu maç artık burada bitti. Önümüzde daha 16 maç var. Her maçı kazanacak güçteyiz. Önümüzde Osmanlıspor maçı var. Artık ona hazırlanacağız. Bu moral bizi daha yukarıya taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Altınordu oyuncusu Sinan Osmanoğlu da arkadaşlarını kutlayarak, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu anlamda maça biraz daha kontrollü başladık ve bekledik. İyi pozisyonlar bulduk ve ardından golü penaltıdan bulduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Bucaspor Teknik Sorumlusu Atılay Canel ise her iki takım için zorlu bir maç olduğunu belirterek, "Biz yakaladığımız şansı iyi değerlendiremedik. Bundan sonraki amacımız üst basamaklara çıkıp tehlike bölgesinden uzaklaşmak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir Derbisinde Gülen Taraf Altınordu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement