İzmir Dikili'de 113 Mülteci Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmir Dikili'de 113 Mülteci Yakalandı

İzmir Dikili\'de 113 Mülteci Yakalandı

Dikili'de 113 mülteci yakalandıİZMİR'in Dikili İlçesi'nden 3 ayrı lastik botla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan, büyük bölümü kadın ve çocuklardan oluşan 113 mülteci, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

02.10.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili'de 113 mülteci yakalandı

İZMİR'in Dikili İlçesi'nden 3 ayrı lastik botla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan, büyük bölümü kadın ve çocuklardan oluşan 113 mülteci, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

Devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, bugün öğle saatlerinde, Dikili Körfezi'nde, 3 mil açıkta Midilli'ye geçmeye çalışan 3 ayrı lastik bottaki mültecileri fark etti. 15, 34 ve 64 kişilik gruplar halinde olan mülteciler, sahil güvenlik botuna alındı. Karaya çıkarılan mülteciler, işlemleri için, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirildi. Mültecilerin 64'ünün Suriyeli, diğerlerinin Afgan uyruklu olduğu öğrenildi. Mültecilere burada insani yardım yapıldı. Daha sonra kimlik tespitleri için Dikili Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. Kimlik tespitinden sonra ise İzmir İl Göç İdaresi'ne sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Dikili'de 113 Mülteci Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement