İzmir'e Çakılan Her Çivinin Arkasındayız" - Son Dakika
Yerel

İzmir'e Çakılan Her Çivinin Arkasındayız"

CHP İzmir İl Başkanı Engin, AK Parti İzmir İl Başkanı Delican'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu AK Parti İzmir İl Başkanı Delican: "İzmir'e çakılan her çivinin arkasındayız"

15.09.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir'e çakılan her çivinin arkasında olacaklarını belirtti.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Delican'a ve yönetimine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Burada konuşan Delican, Türk demokrasisinin gelişmesi için siyasi partilerin birbirleriyle istişare yapmaları, nezaket göstermeleri gerektiğini bunların demokrasiyi bir adım daha ileriye götürecek davranışlar olduğunu dile getirdi.

Göreve başlayalı 2 ay olduğunu, birçok kişinin kendini ziyaret ve tebrik ettiğini ifade eden Delican, "Ama benim için en anlamlı ziyaretlerden bir tanesi bu" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Engin ise Delican ve ekibine görevlerinde başarı diledi. Siyasi partilerin demokrasinin en vazgeçilmez kurumları olduğunu, bu bakımdan işbirliği içerisinde hem kente hem de ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Engin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım ve altyapı konularında "bürokrasiye takılan" bazı projeleriyle ilgili dosyayı Delican'a verdi.

İzmir adına yapılacakların arkasında olacaklarını vurgulayan Delican, "İzmir'e çakılan her çivinin arkasındayız" dedi.

Statlarla ilgili Ali Engin ile istişare yaparak bir konsensus sağlayıp İzmir kamuoyunu rahatlatmak istediklerini dile getiren Delican, İzmir adına çok güzel şeyler yapacaklarını, kent adına ortak yapılabilecek ne varsa bunun için uğraşacaklarını kaydetti.

Delican, bir gazetecinin "Genel seçimlerde de bu dostluk sürecek mi?" sorusuna, "Dostluk başkadır, sandık başka" diye yanıt verdi.

Bülent Delican, ziyaret anısına Ali Engin'e, vazo hediye etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'e Çakılan Her Çivinin Arkasındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement