İzmir'e Gelenleri Çiçeklerle Karşıladılar - Son Dakika
Yerel

İzmir'e Gelenleri Çiçeklerle Karşıladılar

İzmir Müzisyenler Derneği ve Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği üyesi bir grup, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen yolculara çiçek verdi, lokum ikram etti.

18.09.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Müzisyenler Derneği ve Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği üyesi bir grup, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen yolculara çiçek verdi, lokum ikram etti.

Bornova'daki terminalin gelen yolcu peronunda sabah toplanan dernek üyeleri, otobüslerden inen yolculara "İzmir'e hoş geldiniz" ve "barışa kardeşliğe vesile olsun"  diyerek beyaz karanfille lokum verdi. Çocuk yolculara da balon hediye edildi.

İzmir Müzisyenler Derneği Başkanı Oktay Çaparoğlu, terör saldırılarından sonra barışa, kardeşliğe ve birliğe dikkati çekmek için Türkiye'nin dört bir yanından İzmir'e gelen yolcuları karanfille karşılama kararı aldıklarını belirtti.

Bugün yurdun farklı yerlerinden İzmir'e gelen bütün yolculara 2 bin 500 karanfil dağıtmayı planladıklarını söyleyen Çaparoğlu, "Bu ülkede huzurun ve barışın tesisi için herkesin yüreğindeki sevgiyi, vicdanı harekete geçirmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'e Gelenleri Çiçeklerle Karşıladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement