İzmir Fashion Week 2016 Başlıyor - Son Dakika
Güncel

İzmir Fashion Week 2016 Başlıyor

İzmir Fashion Week 2016 Başlıyor

3 gün süre ile ulusal markaların ve moda tasarımcıların katılımının yanı sıra, defilelerin yapılacağı bu etkinliğin moda severler tarafındın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

05.04.2016 08:42  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 3 gün moda rüzgarı esecek

İzmir'in Moda şehri olma hedefi çalışmaları doğrultusunda başlatılan projeler arasında yer alan, Rönesans Ajans tarafından organize edilen ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği'nin (EGSD) destek verdiği  İzmir Fashion Week 12-13-14 Nisan tarihlerinde İzmir Arena'da yapılacak.
Moda kenti İzmir

EGSD Başkanı Mukadder Özden, Rönesans Ajans Başkanı Akif Örük, tasarımcılar ve marka temsilcilerinin katıldığı tanıtım toplantısı İzmir Arena'da gerçekleştirildi. Toplantıya, Fashion Designer Yiğit Eryendi, Fashion Designer Murat Acar, Fashion Designer Gökçe Nur Özbek, Loft Art Director Erdal Güvenç, Kariyer Eğitim Kurumları Genel Müdürü  Serkan Selamet, Kids Couturier Ayşe Kaşlıoğlu, So lady Ömer Tanoğlu, Mac Cosmetics Gülhan Göz, Kuaförler Odası Sezai Apaydın ile İzmir Arena İşletme Müdürü İlkay Akçakoca da katıldı.

Moda kenti İzmir

Toplantının açılış konuşmasını yapan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, ilkini Aralık ayında gerçekleştirdikleri başarılı organizasyonun ardından İzmir Fashion Week 2016'yı hayata geçireceklerini söyledi. Etkinlik kapsamında 8 adet defile yapılacağını ve 2016 yaz sezonu ürünlerinin tecrübeleri mankenler eşliğinde moda severlere sunulacağın anlatan Özden, "İzmir'in moda merkezi olması hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. İzmir'de tasarım kültürünün yaygınlaşması için bu projeyi de hayata geçiriyoruz. Bütün İzmirlilerini 12-14 Nisan tarihleri arasında İzmir Arena'na bekliyoruz. Birbirinden güzel showlarla İzmirlilere güzel anlar vaad ediyoruz" dedi.

İzmirlileri bekliyoruz

Rönesans Ajans Başkanı Akif Örük ise İzmirlilere moda adına güzel bir program hazırladıklarını belirterek, Murat Boz, Serdar Ortaç gibi isimlerin de sürpriz konuk olarak etkinlikte yer alabileceklerini söyledi. İzmir Fashion Week'e İstanbul'dan da katılımın olduğuna dikkat çeken Örük, "Firmalarla tasarımcıları bir araya getirdiğimiz organizasyonumuz büyük ilgi görüyor. Genç tasarımcılar ürünlerini bu organizasyon ile moda severlere sunacak. Etkinliğimize EGSD, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Rönesans Ajans ile birlikte Mac, Diva Dergisi, Klass Magazin, Arkas Otomotiv, Kuaförler Odası da destek veriyor. Defilelerde Elif Ece Uzun, Ebru Öztürk, Simge Tertemiz, Ece Begüm Yücetan yer alacak. İzmirlileri ücretsiz olan bu etkinliğimizda yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Fashion Week 2016 Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement