İzmir Fuar'ında Bayraklı Standına Renk Katacak - Son Dakika
Yerel

İzmir Fuar'ında Bayraklı Standına Renk Katacak

İzmir Fuar\'ında Bayraklı Standına Renk Katacak

Bu yıl kapılarını 85’inci kez açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini alan Bayraklı Belediyesi, ziyaretçilerini 3 no’lu holde ağırlayacak.

24.08.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl kapılarını 85'inci kez açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki yerini alan Bayraklı Belediyesi, ziyaretçilerini 3 no'lu holde ağırlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan, dev standında fuar coşkusunu yaşayacak olan Bayraklı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlikleriyle fuara renk katacak.

Her yıl birbirinden renkli etkinliklerle binlerce İzmirliyi enternasyonal fuar kapsamında kurulan standında ağırlayan Bayraklı Belediyesi, bu yıl da fuarın yıldızı olacak. İzmir Enternasyonal Fuarı 3 nolu holde 150 metrekare büyüklüğündeki dev standında ziyaretçileriyle buluşacak olan Bayraklı Belediyesi, 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanacak etkinlikler düzenleyecek ve sürpriz hediyelerle yine fuarın gözdesi olacak. Etkinlikler kapsamında anında portre karikatür yapımı, soğuk heykel atölyesi, gitar performansları sergilenecek. Bayraklı Belediyesi halk oyunları ekipleri bu yıl da farklı yörelerin oyunlarıyla ziyaretçilerin karşısına çıkacak

El emekleri de fuarda

Öte yandan Bayraklı Belediyesi Bayraklı Belediyesi Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi de fuardaki stantda, üretici kadınların el emeği göz nuru ürünlerini bir kez daha görücüye çıkaracak.

Başkan Karabağ; 'Tüm vatandaşlarımız bekliyoruz'

Tüm İzmirlileri Bayraklı Belediyesi standına davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki yerimizi alacağız. Geçtiğimiz yıllarda binlerce İzmirliyi standımızda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl da vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz. Renkli etkinliklerimiz olacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Fuar'ında Bayraklı Standına Renk Katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement