İzmir Genç Girişimciler Kurulu, Başkan Acar'dan Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

İzmir Genç Girişimciler Kurulu, Başkan Acar'dan Destek İstedi

İzmir Genç Girişimciler Kurulu, Başkan Acar\'dan Destek İstedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı ‘İzmir Genç Girişimciler Kurulu’ (İGKK) Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile bir araya gelerek, Enerji Kooperatifi bünyesinde Aliağa’da gerçekleştirilmesi planlanan güneş enerjisi santrali projesinin en kısa sürede hayata geçirilmesi için destek istedi.

12.08.2015 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı 'İzmir Genç Girişimciler Kurulu' (İGKK) Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile bir araya gelerek, Enerji Kooperatifi bünyesinde Aliağa'da gerçekleştirilmesi planlanan güneş enerjisi santrali projesinin en kısa sürede hayata geçirilmesi için destek istedi.

Ziyarette; 'İzmir Genç Girişimciler Kurulu'nun faaliyetleri hakkında Başkan Acar'a bilgi veren İGGK Başkanı Selim Kaçar, Genç Girişimciler Kurulu'nun verdiği eğitim, kapasite geliştirme desteği ile fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak adına görev yaptığını söyledi. İzmir'e katma değer kazandıracak projeler geliştirdiklerini belirterek, Aliağa için de son derece verimli olabilecek bir proje hazırladıklarının bilgisini veren Başkan Selim Kaçar, "Projemiz, gelecek nesillerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için gerekli olan kaynakları ve yeterlilikleri tehlikeye atmadan, bugünün ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına son derece önem arz ediyor. Bu noktada projemiz için özellikle de Aliağa'yı seçtik. Çünkü projemizin bir enerji üssü niteliğinde olan Aliağa'nın geneline örnek teşkil edeceğine inanıyoruz. Kuracağımız 'Enerji Kooperatifi' bünyesinde Aliağa'da gerçekleştirmeyi planladığımız güneş enerjisi santrali projemizi en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz" diyerek, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'dan destek istedi.

BAŞKAN ACAR: "DESTEKLEMEYE HAZIRIZ"

Geri dönüşüm, temiz ve sürdürülebilir enerji gibi konularda modern dünyanın uygulamaya koyduğu projelere öncülük edilmesi noktasında her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu dile getiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, geleceğe yatırım niteliğinde böylesine önemli bir projenin alanında uzman kişiler tarafından mutlaka incelenmesi gerektiğini belirterek, şöyle dedi: "Aliağa'ya değer katacak, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak, genç girişimcilerin önünü açacak bu ve buna benzer projeleri kanunlarının izin verdiği yasal çerçeveler kapsamında her zaman desteklemeye hazırız."

Sohbet havasında geçen ziyarette; kadın girişimcileri özendirmek adına KOSGEB'in de içinde bulunduğu bir girişimcilik kursunun Aliağa'da açılması konusunda da Aliağa Belediyesi'nden destek isteyen heyet, İzmir'in tüm ilçelerinde bir girişimcilik projesi gerçekleştirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi. Kendisine sunulan tüm projeleri incelemek üzere kabul eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, prensipte sorun olmadığını belirterek, İzmir Genç Girişimciler Kurulu'nun Aliağa Belediyesi'ne resmi olarak başvurmasını istedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Genç Girişimciler Kurulu, Başkan Acar'dan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement