İzmir'in 'Buz Adamları' Yine Şampiyonluk Peşinde - Son Dakika
Spor

İzmir'in 'Buz Adamları' Yine Şampiyonluk Peşinde

İzmir\'in \'Buz Adamları\' Yine Şampiyonluk Peşinde

Üç yıl önce kurulmasına rağmen başarı basamaklarını hızla çıkarak 2013-2014 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlıyor.

20.12.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç yıl önce kurulmasına rağmen başarı basamaklarını hızla çıkarak 2013-2014 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlıyor. İzmir ekibinin kadrosu ise, tamamen Türk sporculardan oluşuyor.

Kurulduğu ilk sezon, Buz Hokeyi 1. Ligi'nde şampiyonluk kupasını kaldıran, 2011-2012'de süper lig üçüncülüğü ve 2012-2013'teki ikinciliğin ardından 2013-2014 sezonunda ise "Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi Şampiyonu" unvanını elde eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Büyük çoğunluğu milli sporculardan oluşan kadrosuna altyapıdan gençleri de dahil ederek dinamik kadro oluşturan İzmir ekibi, haftada altı gün olarak sürdürdüğü sıkı antrenman programını bitirerek, 21 Aralık'ta ki ilk lig maçını beklemeye başladı. Mavi-beyazlı ekip, Pazar günkü sezonun ilk maçında Zeytinburnu Belediyesi ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek. İzmirli buz adamlar, sezonun son maçında ise yine Zeytinburnu Belediyesi'ni 28 Şubat 2015 tarihinde Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda ki Buz Sporları Pisti'nde ağırlayacak. 1 Mart- 22 Mart 2015 tarihleri arasında oynanacak play-off maçlarının ardından yeni sezonun şampiyonu belli olacak.

"TAMAMEN TÜRK SPORCULARDAN KURULU BİR KADRO"

2011 yılında kurulmalarına rağmen kısa sürede içerisinde ivme kazanarak şampiyon olduklarını ve Continental Cup'ta Türkiye'yi ve İzmir'i en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Branş Sorumlusu Mete Tataroğlu, yeni sezonun kendileri için keyifli bir lig olacağını söyledi. Tataroğlu, "Son şampiyon olarak lige başlıyoruz. Bizim için uzun ve keyifli bir lig olacağını tahmin ediyoruz. Sezona erken başlamamızı bir avantaj olarak görüyorum. Bu yıl yabancısız, tamamen Türk sporculardan kurulu bir kadro ile mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek kapattığımız ligde tekrar aynı hedefe ulaşmayı istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir'in 'Buz Adamları' Yine Şampiyonluk Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement