İzmir'in dizisi DİP'in çekimleri başladı - Son Dakika
Güncel

İzmir'in dizisi DİP'in çekimleri başladı

İzmir\'in dizisi DİP\'in çekimleri başladı

Teknik ekibi ve oyunlarının tamamı İzmirlilerden oluşan yeni bir dizinin çekimleri başladı.

24.06.2016 09:27  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün kurulan setle birlikte start verilen DİP adlı dizinin çekimleri için İzmir'in farklı mekanları kullanılacak. İlk gün Çankaya, Alsancak ve Narlıdere'de çekimleri yapılan DİP, bir kitap sayesinde tanışan biri müzisyen diğeri gazeteci ve yazar olan iki zıt karakterdeki adamın dostluklarını ve başlarından geçen ilginç hikayeleri anlatıyor.

Yapımcılığını Sigurd Ajans'ın üstlendiği dizi, Nice Prodüksiyon ve Berna Ergin Ajans işbirliği ile çekilen dizinin ilk gününde Arma Kitap Kafe'de çekilen sahneye İzmirliler de ilgi gösterdi. Cenk Aşan'ın yönettiği, Özben Berkün'ün yönetmen yardımcılığını yaptığı ve Nil Örge'nin de sanat yönetmeni olduğu dizinin senaryosu gazeteci Gökmen Küçüktaşdemir'e ait. Dizinin başrollerini Yücel Emre Kaynarsu ve Yılmaz Arsalı paylaşıyor. Diğer oyuncular ise Umut Özalp, Çiğdem Dülek, Çağlar Cengiz, Melike Çerçioğlu, Leyla Bal, Aslı Ersek, Elif Acar, Nazlı Robson, Ezgi Yetkinoğlu, Belgin Yazıcı, Savaş Özkul, Vahap Polat, Elif Aşar, Emrah Karaoğlu ve Ferit Fincan. Ayrıca dizide rol alan oyunculardan biri de gazeteci, yazar ve şair Okan Yüksel. Tüm fotoğraflar ve Fatih Yalçınkaya ile Art Cadde'ye ait. Dizinin bir İzmir projesi olduğunu söyleyen Sigurd Ajans sahibi Hakan Asılkefeli, "Çok güzel bir başlangıç yaptık.Sette her şey yolunda gidiyor" dedi. Asılkefeli, "Yönetmenimiz, set çalışanlarımız, oyuncularımız ve yapım ekibimizin tamamı İzmirli. Biz daha önceki projelerimizde olduğu gibi bu kentin imkanlarını, insan gücünü ve potansiyeli kullanmak istiyoruz. İstanbul'a beyin göçünün önüne geçmek ve bu kentte yaşayanların da ciddi projelere imza atabildiğini göstermeyi hedefliyoruz. Senaryosu, gerçek olaylardan ve kişilerden esinlenerek yazılan DİP, titizlikle hazırlanan bir dizi film projesidir. Süresi, Türk dizilerinin aksine 25 ila 30 dakika arasında olacak. İlk sezonu 10 bölümde tamamlanacak. İnternette www.dipdizi.net adresinde ve başka birçok internet sitesinde yayınlanacak olan dizinin 18 ila 50 yaş arasındaki bir kitleye ulaşacağını düşünüyoruz. Dizi İngilizce alt yazıyla diğer dünya ülkelerinde de gösterilecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir'in dizisi DİP'in çekimleri başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eflani'den kısa kısa
    13:43 Eflani'den kısa kısa

    Karabük'ün Eflani ilçesinde çiftçilere zirai ilaçlama uygulamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    13:42 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında Antalya-Antalya etabıyla başlayacak. 8 etaplık yarış, 28 Nisan'da İstanbul'da sona erecek. 14 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi yarışacak. Organizasyon, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünya bisiklet takımlarına tanıtacak.

  • Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor
    13:41 Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor

    Giresun'da dünyanın en kaliteli tescilli fındığının üretildiği bölgede, fındığa ek gelir olarak salep üretimi yaygınlaştırılıyor. Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında 43 çiftçiye salep yumru dağıtımı yapıldı ve ilk hasat gerçekleştirildi. Mehmet Davut'a ait salep bahçesinde 1 metrekarelik alandan 1 kilo 670 gram gibi yüksek bir verim elde edildi.

  • Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
    13:35 Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

    Erzincan'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, B.E. isimli şahıstan 750 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi
    13:33 Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi

    Aksaray'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve protokol üyeleri Ihlara Vadisi'nde yürüyüş düzenledi. Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi'nin Aksaray turizminin göz bebeği olduğunu belirterek, yılda 700 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ve yeni hedeflerinin yılda 2,5 milyon turist ağırlamak olduğunu söyledi.

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı
    13:32 MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimlerinin yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak CHP Milletvekili Aşkın Genç'i eleştirdi. Ersoy, haksızlık ve usulsüzlüklerin olduğunu belirterek, milletin iradesine sahip çıktıklarını söyledi.


Advertisement