İzmir'in Tatil Bölgelerinde Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İzmir'in Tatil Bölgelerinde Uyuşturucu Operasyonu

İzmir'de jandarma ekipleri, tatil bölgeleri olan Gümüldür, Özdere ve Ürkmez'de özellikle gençlere uyuşturucu satıp, sahilde esrar partileri düzenlediği ileri sürülen bir şebekeyi çökertti.

08.05.2014 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de jandarma ekipleri, tatil bölgeleri olan Gümüldür, Özdere ve Ürkmez'de özellikle gençlere uyuşturucu satıp, sahilde esrar partileri düzenlediği ileri sürülen bir şebekeyi çökertti. Operasyonda uyuşturucu satıcısı 7 kişi gözaltına alındı, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 3'ü kadın 23 kişi hakkında da yasal işlem yapıldığı bildirildi. Zanlıların onlarca genci uyuşturucuya alıştırdığı iddia edildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, kentin tatil bölgeleri arasında yer alan Gümüldür, Özdere ve Ürkmez'de faaliyet gösteren bir şebekenin, aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu gençlere uyuşturucu sattığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen jandarma, yaklaşık üç aylık teknik ve fiziki takipte O.K., M.E.Ş., Ö.K., M.B., H.E., A.K. ve E.H.'nin uyuşturucuyu İzmir'den getirip sahilde sattığını tespit etti. Zanlıların adreslerini belirleyen jandarma, eş zamanlı operasyon düzenledi, operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, satışa hazır yaklaşık 100 paket esrar ele geçirildi.

SAHİLDE PARTİ DÜZENLEMİŞLER

Sorguya alınan zanlıların, daha çok lise çağındaki gençleri hedef seçtikleri, zaman zaman kız ve erkekli gruplara, sahilde esrar ve alkol partisi düzenledikleri, böylelikle yaşları 16 ile 30 arasında değişen 200'e yakın kişiyi uyuşturucuya alıştırdıkları ortaya çıktı. Operasyon kapsamında, şüphelilerle bağlantılı olup uyuşturucu kullandığı belirlenen 3'ü kadın toplam 23 kişi hakkında da yasal işlem yapıldığı öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 kişiden A.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, diğer 6 kişi ise tutuklandı. Aileleri de uyaran jandarma, çocuklarıyla daha fazla vakit geçirip, sorunlarını bir arkadaş gibi dinlemelerini, yalnızlaştırmamalarını istedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'in Tatil Bölgelerinde Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement