İzmir İskele Faciasında Ölen İşçinin Yürek Yakan Dramı - Son Dakika
Güncel

İzmir İskele Faciasında Ölen İşçinin Yürek Yakan Dramı

İzmir İskele Faciasında Ölen İşçinin Yürek Yakan Dramı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 10 katlı apartmanın dış cephe onarımı ve boyasını yaptıkları sırada kendilerini taşıyan demir iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçiden 40 yaşındaki Ercan Özkaya için cenaze töreni düzenlendi.

14.08.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 10 katlı apartmanın dış cephe onarımı ve boyasını yaptıkları sırada kendilerini taşıyan demir iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçiden 40 yaşındaki Ercan Özkaya için cenaze töreni düzenlendi. Belediyede temizlik işçisi olarak çalışırken yaklaşık 4 yıl önce işsiz kaldığı öğrenilen iki çocuk babası Özkaya'nın kalbi delik olarak dünyaya gelen kızı 9 aylık Elif Mina Özkaya'nın ameliyat masraflarını karşılamak üzere inşaatlarda çalışmaya başladığı öğrenildi.

Yeşilyurt Semti 6213 sokak 11 numaradaki apartmanın dış cephe onarımı ve boyaması için çalışmaya başlayan işçiler, dün (Cumartesi) sabah saatlerinde 10 katlı apartmanın en üst bölümündeyken demir iskele çöktü. İskelede bulunan işçiler Zihni Bayburt (58), Arif Gül (48) ve Ercan Özkaya beton zemine düştü. Talihsiz işçiler olay yerinde can verdi. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından işçilerin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

KIZI İÇİN İNŞAATLARDA ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ

İşçilerden evli ve iki çocuk babası Ercan Özkaya için bugün Bayraklı İlçesi'ndeki Yeşilulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Bayraklı Belediyesi'nde temizlik işlerinde çalışırken yaklaşık 4 yıl önce işsiz kaldığı öğrenilen Ercan Özkaya'nın, geçici işlerle ailesinin geçimini sağladığı, 9 ay önce kalbi delik olarak dünyaya gelen kızı Elif Mina Özkaya'nın ameliyat olması gerektiği için de masrafları karşılayabilmek üzere 6 ay önce inşaatlarda çalışmaya başladığı öğrenildi. Yakınları, 17 yıllık evli Özkaya'nın çevresinde sevilen bir kişi olduğunu, tek gayesinin eşiyle çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak olduğunu belirtti. Cenaze törenine, Özkaya'nın eşi Selma Özkaya (38), 16 yaşındaki oğlu Doğukan Özkaya ve yakınları katıldı. Talihsiz işçinin olanlardan habersiz kızı da yakınları tarafından camiye getirildi. Acılı aile tabuta kapanıp gözyaşı döktü. Öğlen kılınan cenaze namazının ardından Özkaya'nın cenazesi Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi. Diğer iki işçinin de ikindide düzenlenecek cenaze törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir İskele Faciasında Ölen İşçinin Yürek Yakan Dramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement